Povodom uskrsnih blagdana UDVDR Ogranak Slatina darivao hrvatske branitelje u potrebi

Grad Slatina uskrsnicama razveselio 28 korisnika slatinskog Centra za socijalnu skrb
18.04.2019.
Produženo radno vrijeme ugostitelja
19.04.2019.

Povodom uskrsnih blagdana UDVDR Ogranak Slatina darivao hrvatske branitelje u potrebi

Uoči uskrsnih blagdana Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina već tradicionalno priprema poklon-pakete za obitelji hrvatskih branitelja u potrebi kako bi im olakšala blagdanske dane i ovom malom ali vrijednom gestom pružila nadu u bolje sutra.

Tako je bilo i ove godine, a na inicijativu predsjednika spomenute Udruge Ivana Selenića u realizaciju ove hvalevrijedne humanitarne akcije uključili su se Grad Slatina i Gradsko društvo Crvenog križa Slatina, te je pripremljeno deset poklon-paketa koji su sadržavali prehrambene namirnice i higijenske potrepštine.

– Svake godine organiziramo podjelu prigodnih poklona uoči blagdana obiteljima hrvatskih branitelja u potrebi. Nažalost puno je hrvatskih branitelja koji su u teškoj životnoj situaciji tako da svaki puta biramo druge obitelji kako bi vremenom obuhvatili sve obitelji hrvatskih branitelja u potrebi.
Tako smo ovoga puta podijelili tri paketa u slatinskom prigradskom naselju Bakić, a ostalih sedam u Slatini – rekao je Selenić.

Uz predsjednika slatinskog Ogranka UDVDR-a Ivana Selenića danas su obitelji sa slatinskog područja obišli i uručili im poklone, predsjednik Nadzornog odbora udruge Dragutin Kovačić i član predsjedništva Darko Vujić, te gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić koji se tom prigodom mogao uvjeriti u tešku situaciju s kojom se nose poneki hrvatski branitelji s područja grada Slatine, te s njima porazgovarati i saslušati njihove probleme.

Grad Slatina pomogao je u sufinanciranju ovih paketa pomoći obiteljima hrvatskih branitelja i ovo je već postala jedna tradicija u Slatini, da se na ovaj način pomogne našim braniteljima. Nadam se da će ova mala gesta uljepšati nadolazeće uskrsne blagdane ovim hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima – istaknuo je gradonačelnik Denis Ostrošić.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content