Povodom uskrsnih blagdana UDVDR Ogranak Slatina darivao hrvatske branitelje u potrebi

Grad Slatina uskrsnicama razveselio 28 korisnika slatinskog Centra za socijalnu skrb
18.04.2019.
Produženo radno vrijeme ugostitelja
19.04.2019.
Grad Slatina uskrsnicama razveselio 28 korisnika slatinskog Centra za socijalnu skrb
18.04.2019.
Produženo radno vrijeme ugostitelja
19.04.2019.

Povodom uskrsnih blagdana UDVDR Ogranak Slatina darivao hrvatske branitelje u potrebi

Uoči uskrsnih blagdana Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina već tradicionalno priprema poklon-pakete za obitelji hrvatskih branitelja u potrebi kako bi im olakšala blagdanske dane i ovom malom ali vrijednom gestom pružila nadu u bolje sutra.

Tako je bilo i ove godine, a na inicijativu predsjednika spomenute Udruge Ivana Selenića u realizaciju ove hvalevrijedne humanitarne akcije uključili su se Grad Slatina i Gradsko društvo Crvenog križa Slatina, te je pripremljeno deset poklon-paketa koji su sadržavali prehrambene namirnice i higijenske potrepštine.

– Svake godine organiziramo podjelu prigodnih poklona uoči blagdana obiteljima hrvatskih branitelja u potrebi. Nažalost puno je hrvatskih branitelja koji su u teškoj životnoj situaciji tako da svaki puta biramo druge obitelji kako bi vremenom obuhvatili sve obitelji hrvatskih branitelja u potrebi.
Tako smo ovoga puta podijelili tri paketa u slatinskom prigradskom naselju Bakić, a ostalih sedam u Slatini – rekao je Selenić.

Uz predsjednika slatinskog Ogranka UDVDR-a Ivana Selenića danas su obitelji sa slatinskog područja obišli i uručili im poklone, predsjednik Nadzornog odbora udruge Dragutin Kovačić i član predsjedništva Darko Vujić, te gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić koji se tom prigodom mogao uvjeriti u tešku situaciju s kojom se nose poneki hrvatski branitelji s područja grada Slatine, te s njima porazgovarati i saslušati njihove probleme.

Grad Slatina pomogao je u sufinanciranju ovih paketa pomoći obiteljima hrvatskih branitelja i ovo je već postala jedna tradicija u Slatini, da se na ovaj način pomogne našim braniteljima. Nadam se da će ova mala gesta uljepšati nadolazeće uskrsne blagdane ovim hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima – istaknuo je gradonačelnik Denis Ostrošić.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content