Potpisani ugovori o opremanju EPIcentra Sequoia Slatina

Obavijest o namjeri provođenja otvorenog postupka javne nabave
19.08.2020.
VII. IZMJENE PLANA NABAVE 2020. – GRAD SLATINA
21.08.2020.
Obavijest o namjeri provođenja otvorenog postupka javne nabave
19.08.2020.
VII. IZMJENE PLANA NABAVE 2020. – GRAD SLATINA
21.08.2020.

Potpisani ugovori o opremanju EPIcentra Sequoia Slatina

Jučer su u Gradskoj upravi Grada Slatine,  gradonačelnik Denis Ostrošić i direktor tvrtke Primat RD d.o.o. iz Zagreba, Viktor Rožman, potpisali ugovore o isporuci roba kojima su obuhvaćene dvije grupe nabave vezane za opremanje EPIcentar Sequoia Slatina i to:

  • Ugovor za Grupu I – Opremanje Epicentra koje obuhvaća opremanje namještajem, multimedijom i vatrodojavom zgrade 1 i 2, ukupne vrijednosti 588.640,00 kn,
  • te Ugovor za Grupu II – Postavljanje i izrada izložbeno prezentacijskih materijala koje obuhvaća opremanje stalnog izložbenog postava u potkrovlju zgrade 2, ukupne vrijednosti 1.518.106,50 kn.

Potpisivanju su nazočili i pročelnik Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marin Kokorić, voditeljica Odsjeka za prostorno uređenje Vesna Klement, voditelj opremanja tvrtke Primat RD Mario Munić i projektantica stalnog postava iz APE d.o.o. Zagreb Ivana Pancirov, u svojstvu art-direktora za umjetničko vodstvo realizacije izložbenog postava EPIcentra Sequoia Slatina.

Tom je prigodom direktor Viktor Rožman izrazio zadovoljstvo što je njihova tvrtka putem javne nabave dobila ovaj posao te je istaknuo da imaju bogato iskustvo u opremanju mnogih posjetiteljskih, kulturnih, turističkih i drugih javnih centara, a potrudit će se da i ovaj projekt uspješno realiziraju.

Po potpisivanju ugovora, obavljen je pregled gradilišta EPIcentra i zajednička koordinacija s voditeljima gradilišta Slavenom Gerenčirom i Daliborom Bičanićem iz Domogradnje d.o.o. Virovitica i glavnom nadzornom inženjerkom Snježanom Stipeč iz Arhisa d.o.o. Slatina.

Projekt se provodi iz Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija  2014-2020“– Javni poziv „Promicanje održivog razvoja prirodne baštine“, a odobrena EU sredstva za projektiranje, izgradnju, opremanje i promociju projekta iznose preko 16 milijuna kuna.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content