Potpisan Ugovor o sufinanciranju provedbe EU projekata u vrijednosti od 2.889.117,59 kune

Ministarstvo poljoprivrede: Objavljen Javni natječaj za sufinanciranje zaštitnih sredstava za sprječavanje štete od divljači u 2021. godini
19/11/2021
Grad Slatina i ove godine božićnicom daruje umirovljenike s najnižim mirovinama
22/11/2021

Potpisan Ugovor o sufinanciranju provedbe EU projekata u vrijednosti od 2.889.117,59 kune

Danas je u Gradskoj upravi Grada Slatine gradonačelnik Denis Ostrošić potpisao i treći Ugovor o sufinanciranju provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2020. godinu prema Programu sufinanciranja provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini u vrijednosti od 2.889.117,59 kuna.
Riječ je o sufinanciranju provedbe EU projekta „Izgradnja prometnica i javne rasvjete u istočnom i zapadnom dijelu poduzetničke zone „Turbina 2“ u Slatini.

Navedeni projekt obuhvaća izgradnju zapadne i istočne prometnice, izgradnju kompletne javne rasvjete te krajobrazno uređenje kao i uređenje pješačkih staza, a kraj provedbe projekta planiran je za veljaču 2022. godine.

Podsjećamo ovo je treći u nizu potpisanih Ugovora o sufinanciranju provedbe projekta prema Programu sufinanciranja provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2020. godinu kojeg je Upravni odjel za razvoj Grada Slatine prijavio na Javni poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.
Ukupna vrijednost potpisanih Ugovora za tri projekta iznosi 4.797.896,36 kn, a riječ je o sufinanciranju vlastitog učešća za provedbu projekata i to za projekte Energetske obnove zgrade uprave Grada Slatine, Energetske obnove zgrade Pučkog otvorenog učilišta i Gradske knjižnice i čitaonice kao i za projekt Izgradnja prometnica i javne rasvjete u istočnom i zapadnom dijelu PZ „Turbina 2“ u Slatini.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content