Područna škola Miljevci obilježila Hrvatski olimpijski dan

Održana 4. revijalna izložba pasa u Parku 136. brigade
13.09.2015.
Komedije za “velike i male” na FFAKS-u
14.09.2015.

Područna škola Miljevci obilježila Hrvatski olimpijski dan

Baš kao i svih prethodnih, i ove je godine u Područnoj školi u Miljevcima, 11. rujna, u veselom natjecateljskom raspoloženju obilježen je Hrvatski olimpijski dan

   Upravo iz tog razloga učiteljice i svi učenici u četvrtak su u školu došli odjeveni u sportsku odjeću, uz obveznu bijelu majicu i tenisice i nakon što su učenici poučeni o značaju i važnosti olimpijskih igara i upućeni u njihova pravila, igre su mogle početi!

Podijeljeni u parove ili skupine učenici su se nadmetali u trčanju, skakanju u dalj i gađanju loptom u koš. Najuspješnijim natjecateljima ove su godine uručene i medalje.

“Zlato” i lovorov vjenčić osvojili su:

– Gabrijel Kolembus (3. r. )-  za trčanje

– David Terek (3. r. )- za skok u dalj

– Leon Dolovski (1. r.)-  za gađanje loptom u koš

Ostali učenici okitili su se “manje sjajnim” odličjima, ali svi su na kraju iskazali svoje zadovoljstvo zbog sudjelovanja u ovom zanimljivom školskom sportskom događaju.

Olimpijski krugovi ove su godine svojim brojem i veličinom “odgovarali” našim prvašićima jer i njih je ukupno 5! Stoga su im izvrsno poslužili kao foto- okvir za njihova zadovoljna i vesela lica, a njihove prve “olimpijske fotke” ukrasit će album naše škole i podsjećati nas na ovogodišnji olimpijski dan.

Jer želja nam je smisao i svrhu olimpijskih igara: ZAJEDNIŠTVO, SPORTSKI DUH, PRIJATELJSTVO i “ZDRAVO” SPORTSKO NADMETANJE svakako uvrstiti među ostale poželjne i trajne životne vrijednosti naših učenika.(OŠ V.Nazor Nova Bukovica)

no images were found

Skip to content