Podmjera 6.3. za male poljoprivrednike

Obiteljski višeboj na Javorici
17.05.2015.
Radni sastanak sa obrtnicima
19.05.2015.

Podmjera 6.3. za male poljoprivrednike

U organizaciji LAG Marinianis-a u ponedjeljak u velikoj dvorani Hrvatskog doma održana je prezentacija pod nazivom „Mjera 6 Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja“-„Podmjera 6.3. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. Tajnik LAG-a Milan Janković je poželio dobrodošlicu prisutnima, a prezentaciju je održao pročelnik Upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU Virovitičko-podravske županije, gospodin Tugomir Majdak.

Majdak je objasnio način bodovanja projekata te uvjete koji se moraju ispuniti da bi se moglo prijaviti za podmjeru 6.3. Ta mjera obuhvaća potpore za modernizaciju i unapređenje procesa rada i poslovanja i povećanje proizvodnog kapaciteta, a iznos potpore je 15.000 €. Rok za prijavu je do 12. srpnja 2015. godine.

Na kraju prezentacije Majdak je zainteresiranima izračunao da li zadovoljavaju osnovni uvjet, standardni ekonomski rezultat poljoprivrednog gospodarstva te dao odgovore na brojna pitanja.

no images were found

Skip to content