Početna konferencija projekta „Need a Job – Join the Club! / Tražiš posao – dođi u klub!“

Održan sastanak u sklopu EU projekta ACHELOUS uoči održavanja vježbe zaštite i spašavanja „Križnica 2015“
24.03.2015.
Obuka o održivom gospodarenju otpadom za Viroviticu, Slatinu i Orahovicu
24.03.2015.

Početna konferencija projekta „Need a Job – Join the Club! / Tražiš posao – dođi u klub!“

Dana 26.03., s početkom u 12 sati, u prostorima Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije, Ulica Poduzetnička zona II 18, Virovitica, održati će se početna konferencija projekta Need a Job – JointheClub! / Tražiš posao – dođi u klub!

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda i odobren je u sklopu grant sheme Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II. Nositelj projekta je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Virovitica, a partner na projektu je Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije – VIDRA.

Ukupna vrijednost projekta je 49.889,52 EUR, od čega Europska unija sufinancira 95%. Provedba projekta počela je 28.01.2015., trajanje projekta je 12 mjeseci.

Opći cilj projekta je povećati rast zaposlenosti u Virovitičko-podravskoj županiji kroz davanje podrške lokalnim dionicima koji se bave problemom nezaposlenosti.

Svrha projekta je razviti inovativni pristup rješavanja problema nezaposlenosti mladih u Virovitičko-podravskoj županiji kroz osnivanje Job kluba.Ciljna skupina projekta je 48 nezaposlenih mladih ljudi sa završenom trogodišnjom i četverogodišnjom srednjom školom.

Otvorenje Job cluba planirano je u lipnju, u sklopu Centra za poduzetništvo Slatina. (www.hzz.hr)

Skip to content