Otvoreno „Slatinsko ljeto“ uzavrelim nastupima Jeansa i popularnih The Frajli

Preseljenje knjižnog fonda slatinske Knjižnice na privremenu lokaciju odvija se prema planu
28.06.2019.
Slatinske reprezentativke vratile se s Europskog prvenstva u hrvanju
01.07.2019.

Otvoreno „Slatinsko ljeto“ uzavrelim nastupima Jeansa i popularnih The Frajli

Željno iščekivana zabavna manifestacija „Slatinsko ljeto“ napokon je otvorila svoja vrata na oduševljenje brojnih Slatinčana koji su se okupili sinoć ispred ljetne pozornice, ali i popunili terase ugostiteljskih objekata. Lagano zagrijavanje, šireći dobre vibracije odličnom glazbom izveo je glazbeni sastav Jeans iz Virovitice, a potpuno zapaljenje atmosfere izazvale su The Frajle svojim dolaskom na pozornicu redajući hitove među kojima su se uz domaće pronašli i oni na španjolskom i ruskom koji su nikad više raspjevaniju publiku odnijeli u neku drugu dimenziju.

Ovaj popularni ženski band The Frajle u sastavu: Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, opravdao je slogan koji ih prati The Frajle, „Četiri dame, jedan show“,  jer su i Slatinčanima ponudile dva sata nezaboravnog glazbenog iskustva, zabave, smijeha i pjevanja uglas, izvedbama  u kojima su spojile čardaš, pop, rock i šansone.
Koncert je završio u ponoć što nije bilo prekasno za obožavatelje koji su ovaj susret željeli ovjekovječiti fotografiranjem s romantičnim i zabavnim Novosađankama, koje pršte pozitivnom energijom.

Dobre zabave nije nedostajalo ove nedjelje što rezultira činjenicom da „Slatinsko ljeto“ i 50. obljetnica postojanja radija u Slatini nisu mogli bolje započeti, a do kraja ljeta u sklopu ove manifestacije za čiju je ovogodišnju organizaciju zadužen Slatinski informativni centar uz svesrdnu pomoć Grada Slatine i Turističke zajednice grada, posjetitelje očekuje niz iznenađenja i odličnih koncerata koji će donijeti nastupe Slavonia banda, Klape Puntamika, Igora Delača, Mie Dimšić, TS Slavonske lole i Cecilije…

Novu uzavrelu atmosferu već sljedeće nedjelje priprema TS Fijaker, a organizatori i niz zanimljivih iznenađenja za posjetitelje.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content