Održan radni sastanak na temu Strategija Grada Slatine za razdoblje 2015-2020
14.07.2015.
Održana skupština LAG Marinianisa
17.07.2015.

Otvoren park u ulici Ljudevita Jonkea

U srijedu, 15. srpnja, u ulici Ljudevita Jonkea predsjednica Društva „Naša djeca“ Snježana Pačarić i zamjenik gradonačelnika Slatine Miroslav Venus otvorili su dječje igralište. Uređenje i radovi na igralištu-parku se izvode od početka travnja te su nedavno završeni. Uz ovo dječje igralište Društvo „Naša djeca“ je kroz projekt „Zajedno za bolje i ljepše djeci”, koji financira Zaklada za razvoj civilnog društva Slagalica iz Osijeka, uredilo i betonsko igralište u ulici Andrije Hebranga.

Predsjednica DND-a Snježana Pačarić se zahvalila svima koji su sudjelovali i pomogli u provedbi projekta te podijelila zahvalnice za njihov doprinos.

Zamjenik gradonačelnika Slatine Miroslav Venus otvorio je park i istaknuo važnost ovakvih projekata te izrazio nadu da se park i u budućnosti održava uređenim. Također je uputio apel svim građanima Slatine koji se parkom koriste da to čine odgovorno i očuvaju ga za one kojima je on najvažniji- malu djecu.

Inače, radovi na parku u ulici Ljudevita Jonkea su između ostalog sadržavali farbanje igrala i instalaciju novog igrala, uklanjanje opasnih grana sa drveća, uklanjanje veće količine smeća koji su nemarom završili u parku, košnju i ravnanje terena. U ulici Andrije Hebranga je instalirana nova zaštitna žica, igralište je obnovljeno i izvučene su crte za dječji malonogometni turnir te je pokošeno područje oko igrališta.

no images were found

Skip to content