Otvoren “Božićni park”, posjetite Adventski sajam i klizalište

Slatinska “kraljica kolača” Sandra Jadek posjetila slatinskog gradonačelnika
05.12.2018.
Savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za pripremu i provedbu postupka javne nabave “Izgradnja javne rasvjete Trg sv. Josipa i Park 136. slatinske brigade”– ponovljeni postupak
10.12.2018.

Otvoren “Božićni park”, posjetite Adventski sajam i klizalište

Od danas pa do kraja manifestacije „Prosinac u Slatini“ Park 136. slatinske brigade poprimiti će blagdanski prefiks „božićni“ i u skladu s tim zasjao je u novom svečanom i šarenom ruhu.

Upravo je „Božićni park“ bio mjesto na kojem je danas i službeno otvoren ovogodišnji bogati program „Prosinca u Slatini“.

Okupljene posjetitelje kratko je pozdravila direktorica Turističkog ureda TZ Slatina Vanja Lazić i poželjela svima dobru zabavu kao i nadu da će svatko pronaći za sebe nešto od sadržaja koje je njezin ured u suradnji sa gradom Slatinom pripremio ove godine. Posebno je istaknula klizalište kao najatraktivniji dio onoga u čemu će posjetitelji, a posebno oni najmlađi moći uživati. Kao novost ove godine tu su i vrtuljci za one malene kojima je klizanje još uvijek prezahtjevna disciplina.

Za one nešto starije koji će poželjeti skratiti vrijeme dok djeca kližu tu je Adventski sajam u kojem se možete ugrijati na otvorenoj vatri, popiti kuhano vino, čaj ili pojesti nešto iz gasto ponude slatinskih ugostitelja.

Božićni park i Adventski sajam svečano je otvorio gradonačelnik Denis Ostrošić, nakon čega je posjetitelje zabavljala pobjednica prve sezone emisije “The Voice” ali i predstavnica Hrvatske na izboru za Pjesmu Eurovizije 2016.  – Nina Kraljić. Slatinskoj publici Nina je izvela spoj prigodnih božićnih hitova i  vješto izmiješanih različitih stilova glazbe od ambijentalnih i profinjenih pop pjesama, etno skladbi, pa sve do Nininih vlastitih skladbi sa albuma “Samo” ali na sasvim poseban način i u posebnim aranžmanima i na taj način uvjerila slatinsku publiku kako svakoj pjesmi daje svoj poseban pečat i svaku pjesmu učini posebnom i svojom!

Nastupila je u pratnji svog benda, kojeg čine gitarist Miro Gugić te udaraljkaš Marko Šturman.  (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content