Održano predavanje u vezi objave natječaja za “Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima”

Gradonačelnik Ostrošić uručio Srebrnu plaketu Grada Slatine Željki Korlević
12.09.2017.
Turistička zajednica grada Slatine početkom studenog seli na novu adresu
13.09.2017.

Održano predavanje u vezi objave natječaja za “Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima”

U utorak 12. rujna 2017. godine u prostorijama Hrvatskog doma u Slatini održano je predavanje u vezi objave natječaja za „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“ po Jedinstvenom modelu obrazovanja koji je otvoren od 01.09.2017. do 13.10.2017.

Ovo savjetovanje koje je održala Danijela Maravić, ravnateljica GRAS-a, koji je ujedno i organizator, a u suradnji s IOŠ Slatina, čiji je ravnatelj Mladen Graovac također sudjelovao na savjetovanju bilo je namijenjeno prvenstveno roditeljima, ali i samim učenicima obrtničke škole koji pohađaju deficitarna zanimanja navedena u natječaju, kako bi uz dobivene informacije lakše popunili prijavu, a samim tim i ostvarili pravo na mjesečnu stipendiju u iznosu od 750 kuna.

Natječaj je raspisan za sljedeća zanimanja, a koja su dio programa Industrijsko-obrtničke škole Slatina: elektroinstalater, instalater grijanja i klimatizacije, konobar, krojač, pekar, stolar, vodoinstalater.

U razgovoru s ravnateljicom GRAS-a saznajemo da je ovo treća godina kako Gradska razvojna agencija Slatine surađuje s Industrijsko-obrtničkom školom Slatina na prezentiranju ovog natječaja. Tako je prošle godine 54 učenika IOŠ-a dobilo ove stipendije što je potvrdilo da je inicijativa Agencije oko ovog načina prezentacije samog natječaja, ali i pomoći korisnicima oko popunjavanja prijava, prikupljanja potrebne dokumentacije itekako potrebna i pokazala se u kao izuzetno dobra praksa.

I ovaj puta iz Gradske razvojne agencije Slatine pozivaju sve zainteresirane roditelje da sve dodatne informacije u vezi natječaja mogu saznati pozivom na broj 033 400 414, putem maila info@gras.com.hr ili osobno dolaskom u njihove prostore (Braće Radić 2) gdje mogu dobiti potrebite obrasce, pomoć pri ispunjavanju prijave, ali i informaciju na kojim sve adresama mogu dobiti potrebitu dokumentaciju. (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content