Položeni vijenci u sklopu 19. Memorijala “Ivica Filković i Perica Sabo”
19.07.2015.
Održan memorijalni turnir i utrka u Kozicama
20.07.2015.

Održane igre hrvatskih branitelja u Kozicama

U subotu, 18. srpnja, u sklopu 19. Memorijala „Ivica Filković i Perica Sabo“ održane su igre hrvatskih branitelja i obilježena je 23. godišnjica osnivanja HVIDR-e Slatina. Branitelji su se okupili ispred mjesnog doma gdje su odali počast, zapalili svijeće i izmolili se ispred spomen ploče Ivice Filkovića i Perica Sabe. Nakon toga na igralištu NK Kozica igre su otvorili Dario Medved, predsjednik Mjesnog odbora Kozice i Mato Bubaš, predsjednik HVIDR-e Slatina. Natjecalo se u streljaštvu zračnom puškom, pikadu, stolnom tenisu i visećoj kuglani, a sudjelovalo je oko 60-ak branitelja.

Nakon natjecanja u Mjesnom domu Kozice medalje najboljima su podijelili Mato bubaš- predsjednik HVIDR-e Slatina, Dario Medved-predsjednik Mjesnog odbora Kozice, Damir Parc-predsjednik NK Kozice i Nenad Križić-predsjednik Zajednice udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije.

Zahvalnice za sudjelovanje dobili su Klub PTSP Nova Bukovica, Zajednica udruga HVIDR-a VPŽ, Časnički Zbor Slatina, Branitelji MO Kozice, HVIDR-a Slatina, a ove godine po prvi put je sudjelovala i udruga Prvi hrvatski redarstvenik Virovitica.

Poslije dodjela medalja okupljeni su uživali u kuhanom grahu kojeg su pripremili iskusni majstori za grah Ivan Gorenac i Milan Medved.

Rezultati natjecanja po disciplinama:

Streljaštvo:

 1. Stjepan Krahulec, Prvi hrvatski redar Virovitica
 2. Ivica Gerenćić, Branitelji MO Kozice
 3. Ivica Gorenac HVIDR-a Slatina

 

Pikado:

 1. Dalibor Medved, Branitelji MO Kozice
 2. Ivan Dolovski, HVIDR-a Slatina
 3. Pavo Tutenov, HVIDR-a Slatina

 

Viseća kuglana:

 1. Damir Krklec, ZU HVDR-a VPŽ
 2. Miroslav Marković, HVIDR-a Slatina
 3. Zvonko Podboj, Branitelji MO Kozice

 

Stolni tenis:

 1. Dragan Rukavina, HVIDR-a Slatina
 2. Željko zagorac, Branitelji MO Kozice
 3. Vlatko Filković, Branitelji MO Kozice

no images were found

Skip to content