Održana svečana sjednica Općinskog vijeća Zdenci: Sanji Bošnjak Srebrna plaketa

Započela gradnja nove ambulante u Zdencima u sklopu obilježavanja dana Sv. Mihovila zaštitnika Općine Zdenci
25.09.2015.
Jelena Kastaneti i Lorena MIhaljević su prvakinje Hrvatske u hrvanju
28.09.2015.

Održana svečana sjednica Općinskog vijeća Zdenci: Sanji Bošnjak Srebrna plaketa

U Domu kulture općine Zdenci povodom obilježavanja Dana općine, blagdana sv. Mihovila, u petak, 25. rujna, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Zdenci. Sjednici su, uz domaćine načelnika općine Tomislava Durmića, predsjednicu Općinskog vijeća Vidicu Kovačević, zamjenika načelnika Zdenka Inhofa te vijećnike, prisustvovali saborski zastupnik Josip Đakić, župan virovitičko-podravski Tomislav Tolušić, predsjednica Županijske skupštine Ana-Marija Petin, zamjenici župana Sanja Bošnjak i Zdravko Dijaković, gradonačelnik Orahovice Josip Nemec, načelnici općina s područja županije: Mirko Mališ, Josip Granjaš, Hrvoje Miler, Mirko Rončević, Željko Grgačić, Milan Dundović….

Prisutne je u ime općine Zdenci pozdravila i dobrodošlicu poželjela predsjednica Općinskog vijeća Vidica Kovačević. Prigodnim slovom prisutnima se obratio načelnik općine Tomislav Durmić osvrnuvši se pritom na provedene projekte, ali i planirane aktivnosti na području općine u narednom razdoblju. Okupljene vijećnike i goste pozdravio je i gradonačelnik Orahovice Josip Nemec te župan Tomislav Tolušić koji su pohvalili rad načelnika i Općinskog vijeća. Dan općine prisutnima je u prigodnom govoru čestitao i saborski zastupnik Josip Đakić.

Na svečanosti su dodijeljena i ovogodišnja javna priznanja Općine zaslužnim građanima. Srebrna plaketa pripala je zamjenici župana Sanji Bošnjak za iskazani doprinos razvoju općine Zdenci, dok su općinska Priznanja dobili Vesna Kunštek, Miroslav Zlosa, Stanislav Mađaš, Antun Vida te Općina Crnac za dugogodišnju suradnju. Zamjenica župana Sanja Bošnjak prisutnima se obratila u ime svih nagrađenih čestitavši stanovnicima općine njihov Dan i zahvalivši Vijeću što je prepoznalo trud i rad nagrađenih, uz obećanje da će u tom smjeru nastaviti i u budućnosti.(www.vpz.hr)

no images were found

Skip to content