Održana sjednica Stručne komisije za uređenje prometa na području grada Slatine

Održan radni sastanak na temu Plana razvoja širokopojasne infrastrukture na području Slatine i susjednih općina
12.02.2018.
U tijeku pripreme za proširenje prostora Gradske knjižnice i čitaonice u Slatini
13.02.2018.

Održana sjednica Stručne komisije za uređenje prometa na području grada Slatine

U petak 9. veljače u gradskoj vijećnici Grada Slatine održana je sjednica Stručne komisije za uređenje prometa na području grada Slatine.
Na sjednici se razmotrilo izvješće o stanju prometa na području grada Slatine u čijoj raspravi su sudjelovali uz predsjednicu komisije Sanju Mrzljak Jovanić, gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić, privremeni pročelnik Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marin Kokorić, viši savjetnik za gospodarstvo i projekte u Upravnom odjelu za razvoj Grada Slatine Branimir Kalanj, stručni suradnik za komunalne poslove Tomislav Vukelić, komunalni redar Grada Slatine Zoran Filković, predstavnik Policijske postaje Slatina Tihomir Gumbarević i predstavnik tvrtke Slatina kom Darko Lukačević.
Na sjednici se raspravljalo o mnogobrojnim temama vezanim za održavanje postojećih i postavljanje novih prometnih znakova i horizontalne signalizacije, uređenje pojedinih pješačkih prijelaza i staza, te parkirnih mjesta, rekonstrukcije Ulice bana Jelačića, uređenje biciklističkih staza i ostalih pitanja vezanih za promet na području grada Slatine i prigradskih naselja.(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content