Održana međunarodna konferencija “Od ideje do tržišta”

Plesna priča “Nebo-Zemlja” u OŠ E. Kumičića u Slatini
29.04.2016.
Obilježen Nacionalni dan hitne medicinske pomoći
30.04.2016.
Plesna priča “Nebo-Zemlja” u OŠ E. Kumičića u Slatini
29.04.2016.
Obilježen Nacionalni dan hitne medicinske pomoći
30.04.2016.

Održana međunarodna konferencija “Od ideje do tržišta”

U petak, 29. travnja, u Lovačkoj kući „Repić“ u Slatini Gradska razvojna agencija Slatine u sklopu projekta „Poduzetnik kroz cijeli život“ organizirala je međunarodnu Konferenciju poduzetništva i inovacije pod nazivom „Od ideje do tržišta“.

Najvažnija predavanja su bila „Creativity for Innovation“ – predavač Hugo van Hegel, „Što traži EU kupac“ – predavač Aleksandar Herceg. „Kako pronaći kupce i partnere na inozemnim tržištima“ – predavač Darija Krstić.

„Ono što smo htjeli naglasiti projektom jest da naši poduzetnici imaju potencijal, imaju kapacitete, znanje i resurse, a da bi uspješno konkurirali na većem tržištu moraju se osnažiti. Jedan od načina je dobro poznavanje potreba na tržištu svojega kupca, a upravo o tome je i govorila današnja konferencija.“ – rekla je ravnateljica Gradske razvojne agencije Slatina Danijela Maravić.

Osim navedenih izlagača na konferenciji su sudjelovali i govorili predstavnici razvojnih agencija, poduzetnici, voditelji učeničkih zadruga srednjih škola grada Slatine te predstavnici lokalnih zajednica.

Inače, projekt “Poduzetnik kroz cijeli život” provodi Gradska razvojna agencija Slatina u partnerstvu sa Gradom Slatina, Osnovnom školom Josipa Kozarca, Osnovnom školom Eugena Kumičića, Srednjom školom Marka Marulića i Industrijsko-obrtničkom školom Slatina, a projekt je  vrijedan 201.158,21 kunu te se u potpunosti financira iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa “Razvoj ljudskih potencijala 2007-2013” kojeg provodi Ministarstvo rada i mirovinskog sustava zajedno sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

no images were found

Skip to content