Konstituirana Koordinacije za ljudska prava VPŽ
16.10.2014.
Stručni skup koordinatora Školskih preventivnih programa
17.10.2014.
Konstituirana Koordinacije za ljudska prava VPŽ
16.10.2014.
Stručni skup koordinatora Školskih preventivnih programa
17.10.2014.

Održana konstituirajuća sjednica GSV-a VPŽ

U maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije, u petak, 17. listopada, pod predsjedanjem zamjenika župana Zdravka Dijakovića, održana je konstituirajuća sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća Virovitičko-podravske županije.

Nakon konstituiranja Gospodarsko-socijalnog vijeća i usvajanja prijedloga Poslovnika o radu, u skladu s točkama dnevnog reda, izabran je predsjednik te dva dopredsjednici Vijeća. Za predsjednika je jednoglasno izabran Kristijan Ivan Strusa, predstavnik sindikalnih središnjica, a za dopredsjednike Ivan Toth ispred Hrvatske udruge poslodavaca, te Rajko Stilinović ispred Virovitičko-podravske županije.
„ Gospodarsko-socijalno vijeće će i dalje ukazivati na probleme koji opterećuju kako Virovitičko-podravsku županiju, tako i cijelu Hrvatsku, a to su prvenstveno nezaposlenost i gospodarski rast. Nadam se da će se svi članovi Vijeća redovito odazivati na sjednice kako bi se zajednički poduzeli daljnji koraci u radu“ – naglasio je novi predsjednik Vijeća Kristijan Ivan Strusa.

Posljednja točka dnevnog reda uključivala je razne teme koje se odnose na problematiku nezaposlenosti, promicanje životnog standarda građana, mjere za poboljšanje stanja u zdravstvu i obrazovanju… (vpz.hr)

Skip to content