Održana izvještajna skupština DVD-a Sladojevci

Viroexpo 2016: Održan sastanak delegacije Hmeljnicke oblasti iz Ukrajine i predstavnika Virovitičko-podravske županije
27.02.2016.
Slatinski maturanti posjetili Hrvatski sabor
28.02.2016.

Održana izvještajna skupština DVD-a Sladojevci

U subotu, 27. veljače, u Vatrogasnom domu u Sladojevcima održana je redovna godišnja izvještajna Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sladojevci. Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Sladojevci, Josip Vajnhal, a istu je predvodio voditelj radnog predsjedništva Franjo Fučkar. Skupštini su prisustvovali brojni gosti među kojima i pročelnik Ureda gradonačelnika grada Slatine Radenko Pavić, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Slatine Kruno Fabijanac i tajnik VZG Slatine Dragan Medvedović.

U Izvješću o radu u 2015. godini predsjednik DVD-a Sladojevci Josip Vajnhal naglasio je izgradnju sanitarnog čvora, što je ostvareno uz veliku pomoć Vatrogasne zajednice grada Slatine, nabavka plinskog štednjaka, sudjelovanje na obilježavanju dana sv. Florijana uz DVD Sladojevački Lug te proslavu 80. godina uspješnog rada DVD-a Sladojevci. Vajnhal je iznio i plan rada za 2016. godinu koji uz zamjenu stolarije na Domu sadržava i obnovu spremišta i krovišta garaže, nasipavanje dvorišta te nabavku računala i printera.

Na Skupštini je osim navedenih izneseno i financijsko izvješće za 2015. godinu te financijski plan za 2016. godinu, izvješće nadzornog odbora i izvješće zapovjednika. Sva izvješća su prihvaćena jednoglasno.

Predsjednik Vatrogasne zajednice grada Slatine, Kruno Fabijanac, tom prigodom je uručio diplome za vatrogasce prve klase Elizabeti Vajnhal, Damiru i Mely Damiš te Tomi Tomiću, dok su diplome za vatrogasnog dočasnika uručene Zlatku Kadušiću, Josipu Kufneru i Stjepanu Judiu u odsustvu. U svom obraćanju okupljenima predsjednik Fabijanac čestitao je DVD-u na radu u prošloj godini te naglasio da je lijepo vidjeti toliki broj djece okupljen u DVD-u Sladojevci. Istaknuo je da tome sigurno pomaže i uređenje Doma gdje je svoj doprinos dala i VZG Slatine. Predsjednik Fabijanac je također predao DVD-u Sladojevci na korištenje vatrogasnu opremu vrijednosti 4000 kuna.

U ime gradonačelnika grada Slatine, Ivana Roštaša, Skupštini se obratio pročelnik Ureda gradonačelnika grada Slatine, Radenko Pavić koji je DVD-u čestitao na ostvarenim rezultatima u prošloj godini te pohvalio dobar rad DVD-a Sladojevci. Istaknuo je da će se suradnja DVD-a i ostalih udruga iz Sladojevaca sa Gradom Slatina nastaviti i u budućnosti te je poželio DVD-u Sladojevci puno uspjeha u budućem radu.

no images were found

Skip to content