Održana izborna skupština NK Slatine: Vlado Međumurac ponovno izabran za predsjednika

Natječaj za stipendije Grada Slatine 2016/2017
23/01/2017
Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici: Oliver Jukić je izabran za novog dekana
23/01/2017

Održana izborna skupština NK Slatine: Vlado Međumurac ponovno izabran za predsjednika

Sinoć je u prostorima zgrade Stadiona Antuna Tone Butorca održana izborna skupština Nogometnog kluba Slatina. Jednoglasnom podrškom dužnost predsjednika ponovno je povjerena Vladi Međumurcu. Istovjetnom podrškom za potpredsjednika je izabran Miran Janečić, a za tajnika Ilija Nikolić. Za novog sportskog direktora izabran je Darko Kupres. Skupštini kluba koji skrbi za gradski objekt, stadion, prisustvovao je i gradonačelnik Ivan Roštaš pri tom čestitavši  novoizabranom vodstvu naglasivši kako klubu i dalje prioritet mora biti rad sa djecom odnosno mladima. Prisjetio se i kako je kupovina stadiona od strane Grada bila jedan veliki izazov, koji je na posljetku na obostrano zadovoljstvo završio pozitivnim ishodom. Naglasio je i da uvjete kakve trenutno ima klub nema nitko u bližoj okolici, ali i da obaveza održavanja takvog objekta sa pripadajućom infrastrukturom iziskuje mudro i racionalno upravljanje, ali i poveća financijska sredstva. Grad ima planove kako u budućnosti još više podići iskoristivost stadiona, no kako je rekao gradonačelnik žao mu je što u Slatini nema dostatnih smještajnih kapaciteta jer upiti, kako nacionalnih nogometnih selekcija pa tako i raznih klubova, za korištenjem istog česti su i stalni, pa vjeruje da će se u skoro vrijeme i tu situacija promijeniti.

Na početku izlaganja o radu kluba u protekloj godini stari-novi predsjednik Međumurac podsjetio se poteškoća u koje je klub zapao i u kojima su veliku ulogu pri izvlačenju iz istih imali Grad Slatina i gradonačelnik tako što su kupili stadion i dali ga na korištenje klubu.

Što se tiče rezultata prve momčadi predsjednik nije precizirao je li zadovoljan trenutno 9.mjestom u Međužupanijskoj ligi, ali je bio isključiv kada je rekao da nije zadovoljan odazivom igrača na treninge te da će ukoliko se situacije ne promijeni inzistirati na radikalnim rezovima. U novom mandatu još veći naglasak stavit će i na  osjećaj pripadnosti svakog pojedinca klubu, na građenje bolje atmosfere, i na temeljno čišćenje od, kako je rekao ” trulih jabuka”, kako bi klub potpuno neopterećen mogao napraviti dodatni iskorak. U aktualnoj godini između ostalog planirana je dodatna edukacija struke, osiguravanje financijske stabilnosti, smanjenje troškova postavljanjem solarnih kolektora, privlačenje još većeg broja sponzora i donatora, ali i standardizacija i pojačavanje  prve momčadi.

Na skupštini smo doznali podatak kako u klubu trenutno trenira i igra 136 registriranih članova u 7 različitih dobnih kategorija. dj

no images were found

Skip to content