Održana druga sjednica Savjeta mladih Grada Slatine

Obavijest fizičkim i pravnim osobama na koje se odnose Odluke o davanju u zakup bez javnog poziva na koje je Ministarstvo poljoprivrede dalo suglasnost
20/06/2017
Započele pripreme za obilježavanje Dana Grada Slatine
21/06/2017

Održana druga sjednica Savjeta mladih Grada Slatine

Jučer je u prostorijama Gradske uprave Grada Slatine održana druga sjednica Savjeta mladih Grada Slatine.

Izvješće o radu u dosadašnjem razdoblju predstavio je  predsjednik Savjeta  Mario Đurinić, a ono je između ostalog sadržavalo sudjelovanje u akciji Zelena čistka 2017., sudjelovanje u organizaciji i provedbi Norijade 2017.,   sudjelovanje u radionici „Urbana primjena CLLD metodologije kao sredstva za društveno uključivanje mladih“ u Đakovu, organizacija puta u Osijek na festival kreativnosti, ideja i izuma „Mini Maker Faire 2017“ i  sudjelovanje na Kongresu “Europska sigurnost i terorizam u doba migracijske krize”  održanom u Splitu u organizaciji ELSA Split i Koordinacije gradskih savjeta mladih RH. Također, Savjet mladih Grada Slatine na tom Kongresu je postao i službeno 31. član  Koordinacije gradskih savjeta mladih RH.

Na sjednici se raspravljalo i o nacrtu Programa rada za naredno razdoblje te je dogovoreno da na idućoj sjednici svaki član Savjeta predstavi svoje prijedloge prema kojima će se onda formirati konačna verzija  Programa rada.

Sjednici je prisustvovala i zamjenica gradonačelnika Grada Slatine Sanja Mrzljak Jovanić koja je kao bivša predsjednica Savjeta mladih Grada Slatine dala nekoliko smjernica i savjeta za rad te poželjela puno uspjeha trenutnom sazivu Savjeta mladih   u daljnjem radu.

Skip to content