Održana 14. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine

U Čađavici obilježen Europski dan sjećanja na žrtve totalitarnih režima
24.08.2015.
Očekuje se preko 100 izlagača na Slatinskom sajmu obrtništva, poduzetništva, tradicije i kreativnosti
25.08.2015.

Održana 14. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine

U ponedjeljak, 24. kolovoza, u velikoj dvorani Hrvatskog doma u Slatini održana je 14. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine.

Razmotreni su i usvojeni zapisnici sa 12. i 13. sjednice, a gradonačelnik Grada Slatine, Ivan Roštaš, predstavio je informacije o radu Gradonačelnika i Gradske uprave za razdoblje od 16. lipnja do 24. kolovoza.

Na aktualnom satu razmotren je Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Grada Slatine za 2015. godinu i Godišnje izvješće o radu Dječjeg vrtića „Zeko“ Slatina u pedagoškoj 2014/2015. godini. Raspravljalo se o elementarnim nepogodama na prostoru Grada Slatine u 2014. godini te su razmotreni prijedlozi i donesena Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o zakupu poslovnog prostora u vlasništvu Grada Slatine.

Na vijeću su odlučeni dobitnici srebrnih plaketa i priznanja Grada Slatine. Srebrne plakete Grada Slatine bit će dodijeljene Pučkom otvorenom učilištu za dugogodišnji uspješan rad te iznimno zalaganje i doprinos očuvanju kinematografije na području grada, a Srebrnu plaketu će dobiti i Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina za dugogodišnji doprinos u promicanju interesa hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji te obilježavanja dvadesete obljetnice rada. Također, srebrnu plaketu će dobiti i Pavlomir Sertić, dugogodišnji predsjednik Mjesnog odbora Sladojevački Lug za izniman doprinos u radu mjesnog odbora.

Zahvalnice Grada Slatine dobit će Josip Tanko, Darko Zagorac, Tihana Bišćan, Vidra-Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, poduzeće Slatina-trans, Zidarski obrt Hodak, OPG Katice Martić, OPG Ivana Liovića i Udruga Glasnici istine – hrvatski maratonci.

 

no images were found

Skip to content