SŠ Marka Marulića Slatina proslavila Dan škole
22.04.2016.
Na području grada Slatine uspješno provedena “Zelena čistka 2016.”
23.04.2016.

Održan Slatinski sajam cvijeća

U organizaciji grada Slatine, Savjetodavne službe Slatina i Turističke zajednice grada Slatine, u subotu 23. travnja, u Parku 136. slatinske brigade održan je Slatinski sajam cvijeća. Na sajmu su sudjelovala Obiteljska poljoprivredna gospodarstva, proizvođači cvijeća i ukrasnog bilja, OŠ Josip Kozarac Slatina, OŠ Eugen Kumičić Slatina i OŠ Vladimir Nazor Nova Bukovica.

Okupljenima se obratio zamjenik gradonačelnika grada Slatine Miroslav Venus koji je svima poželio ugodan boravak u gradu Slatini te se zahvalio svim izlagačima na sudjelovanju u Slatinskom sajmu cvijeća.

Obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak također je svima poželjela dobrodošlicu na Slatinski sajam cvijeća te izrazila nadu da će svi posjetitelji i izlagači doma ponijeti lijepe uspomene iz Slatine.

Na sajmu je ukupno sudjelovalo 12 poljoprivrednih gospodarstava koja se bave proizvodnjom cvijeća iz Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske, Požeško-slavonske i Brodsko posavske županije. Sajam su svojim scenskim nastupima uveličali i učenici  Osnovnih škola Eugena Kumičića i Josipa Kozarca iz Slatine, učenici OŠ Vladimira Nazora iz Nove Bukovice  te učenici  Osnovne glazbene škole Slatina. Za uređenje središnjeg paviljona u Parku 136. brigade pobrinula se  cvjećarnica Trnoružica.

no images were found

Skip to content