SŠ Marka Marulića Slatina proslavila Dan škole
22.04.2016.
Na području grada Slatine uspješno provedena “Zelena čistka 2016.”
23.04.2016.
SŠ Marka Marulića Slatina proslavila Dan škole
22.04.2016.
Na području grada Slatine uspješno provedena “Zelena čistka 2016.”
23.04.2016.

Održan Slatinski sajam cvijeća

U organizaciji grada Slatine, Savjetodavne službe Slatina i Turističke zajednice grada Slatine, u subotu 23. travnja, u Parku 136. slatinske brigade održan je Slatinski sajam cvijeća. Na sajmu su sudjelovala Obiteljska poljoprivredna gospodarstva, proizvođači cvijeća i ukrasnog bilja, OŠ Josip Kozarac Slatina, OŠ Eugen Kumičić Slatina i OŠ Vladimir Nazor Nova Bukovica.

Okupljenima se obratio zamjenik gradonačelnika grada Slatine Miroslav Venus koji je svima poželio ugodan boravak u gradu Slatini te se zahvalio svim izlagačima na sudjelovanju u Slatinskom sajmu cvijeća.

Obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak također je svima poželjela dobrodošlicu na Slatinski sajam cvijeća te izrazila nadu da će svi posjetitelji i izlagači doma ponijeti lijepe uspomene iz Slatine.

Na sajmu je ukupno sudjelovalo 12 poljoprivrednih gospodarstava koja se bave proizvodnjom cvijeća iz Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske, Požeško-slavonske i Brodsko posavske županije. Sajam su svojim scenskim nastupima uveličali i učenici  Osnovnih škola Eugena Kumičića i Josipa Kozarca iz Slatine, učenici OŠ Vladimira Nazora iz Nove Bukovice  te učenici  Osnovne glazbene škole Slatina. Za uređenje središnjeg paviljona u Parku 136. brigade pobrinula se  cvjećarnica Trnoružica.

no images were found

Skip to content