Održan radni sastanak na temu 5. slatinskog obrtničkog sajma

Prijedlog godišnjeg izvještaja Grada Slatine za 2017. godinu
30.05.2018.
Održan 2. Memorijalni turnir braniteljskih udruga pod nazivom „Stjepan Stevo Eri“
31.05.2018.

Održan radni sastanak na temu 5. slatinskog obrtničkog sajma

Jučer je u Gradskoj upravi održan radni sastanak na kojemu su prisustvovali gradonačelnik Denis Ostrošić, pročelnik Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marin Kokorić, stručni suradnik za projekte Branimir Kalanj, direktor Slatinskog informativnog centra Robert Turkalj, ravnateljica GRAS-a Teodora Fišer, te ispred Udruženja obrtnika Slatina, predsjednik Zlatko Šomođi i tajnica Sanja Grabovac.
Tema sastanka bio je 5. slatinski obrtnički sajam koji će se u organizaciji Udruženja obrtnika Slatina, a pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore i Grada Slatine, održati 10. lipnja u Parku 136. slatinske brigade u Slatini.

U okviru programa koji će započeti u 12 sati očekuje se prezentacija 100-tinjak izlagača, no za sada ih je prijavljeno 60-tak. Kako je rekao predsjednik slatinskog Udruženja obrtnika Zlatko Šomođi, ovogodišnji sajam prelazi okvire grada Slatine te će uz domaće obrtnike, poduzetnike, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, kućne radinosti i udruge, nastupiti i gosti iz susjednih županija.

Na sajmu će se održati demonstracije starih zanata, prezentacije proizvoda i usluga, nagradne igre, promocija obrtničkih zanimanja, degustacije, revija frizura i modna revija te dječje radionice.

Na sastanku su dogovoreni pojedini tehnički detalji, te detalji oko programa s kojim će javnost biti upoznata idućeg tjedna putem etera Radio Slatine.(www.radioslatina.hr)

no images were found

 

 

Skip to content