Održan prvi sastanak Organizacijskog odbora AgroArce 2011.

Proračun Virovitičko-podravske županije za 2011. godinu 103.400.000,00 kuna
09.05.2013.
Otvorenje radova magistralnog cjevovoda Medinci – Podravska Moslavina, 22. veljače
09.05.2013.

Održan prvi sastanak Organizacijskog odbora AgroArce 2011.

Jučer je u prostorima gradske vijećnice održan 1. sastanak Organizacijskog odbora 4. Međunarodnog sajma inovacija, eko ideja, proizvoda i tehnologija u poljoprivredi i prehrambenoj industriji ”AgroArca 2011”.
Sastanak je, umjesto opravdano izostalog gradonačelnika Ivana Roštaša, inače predsjednika Organizacijskog odbora, vodio predsjednik Gradskog vijeća Robertino Repić. Na sastanku je bilo riječi o potrebnim pripremama u pravcu same organizacije, ali i potrebite promocije 4. uzastopne AgroArce koja će se održati od 6. do 8. svibnja  i ove godine na prostorima slatinskog poduzeća Agroduhan, što je  potvrdio Dražen Vujčić predstavnik tvrtke Agroduhan, a ujedno i član Organizacijskog odbora AgroArce.

Dosadašnji sjajno uređen prostor sajma pohvalio je glavni tajnik Udruge inovatora Hrvatske Vojislav Raušević, koji je na jučerašnjem sastanku još izrazio želju za jačim marketinškim pristupom u promidžbi sajma, čime se složio i predsjednik Obrtničke komore Virovitičko – podravske županije  ujedno predsjednik Skupštine županije Josip Novogradec.
Moglo se je čuti kako je i ovogodišnja  AgroArca svim slatinskim udrugama izvanredna prilika za izravnim sudjelovanjem, a samim tim i prezentacijom vlastitog rada pred očekivano brojnim posjetiteljima.

član Provedbenog odbora AgroArce  Matija Perkovac izrazio je sugestiju da Sajam u svojoj suštini bude zaokružena prezentacija Slatine kao grada predstavnika proizvodnje ekološke hrane ali i grada čija budućnost počiva na već postojećim projektima primjene obnovljivih izvora energije, a sve to upakirano kroz raznoliku turističku ponudu Grada ali i šire okolice Slatine.
Osim sastanka Organizacijskog odbora, nešto ranije na istoj lokaciji održan je i sastanak Provedbenog odbora 4. Međunarodnog sajma AgroArca 2011.

Skip to content