Održan 2. Slatinski sajam obrtništva, poduzetništva, tradicije i kreativnosti

Foto: Ekipa HVIDR-e VPŽ najbolje kuha čobanac
29.08.2016.
Modnom revijom frizura do sredstava za “Kosu ljubavi”
29.08.2016.

Održan 2. Slatinski sajam obrtništva, poduzetništva, tradicije i kreativnosti

U sklopu obilježavanja  Dana grada i 719. obljetnice spomena imena Slatine u povijesnim dokumentima,  u Parku 136. slatinske brigade u Slatini u nedjelju je održan 2. Slatinski sajam obrtništva, poduzetništva, tradicije i kreativnosti. Riječ je o sajmu koji obuhvaća bivši sajam Udruženja obrtnika Slatina,  sajam rukotvorina „KREUS“ i  sajam „Kako su radili naši stari“.

Na sajmu je sudjelovalo stotinjak izlagača, najviše obrtnika i ostalih poduzetnika, a predstavljala su se i obiteljska poljoprivredna gospodarstva, udruge, škole i pojedinačne osobe sa svojim kreativnim rukotvorinama. Za posjetitelje su bile organizirane i brojne nagradne igre.

Prisutne su pozdravili gradonačelnik grada Slatine Ivan Roštaš, obnašateljica dužnosti župana VPŽ Sanja Bošnjak, saborski zastupnik Josip Đakić, zamjenik predsjednika Hrvatske obrtničke komore Darko Knežević  i ministar Regionalnog razvoja i fondova EU Tomislav Tolušić koji je sajam svečano i otvorio. Nakon zabavnog programa kojeg su izveli učenici osnovnih škola Josipa Kozarca i Eugena Kumičića te Društva „Naša djeca“ Slatina okupljeni su obišli sajam i porazgovarali sa sudionicima.

Organizatori Slatinskog sajma su Udruženje obrtnika Slatina, Grad Slatina, Turistička zajednica grada Slatine, Gradska razvojna agencija Slatina i Savjetodavna služba Slatina.

no images were found

Skip to content