Od 7. – 9. rujna Dani turskog filma u Slatini

Pokazni logor slatinskih Lisica u srcu Slatine ponovno oplemenio Dan grada
05.09.2021.
Povodom Svjetskog dana svjesnosti o Duchenne mišićnoj distrofiji sutra će crvenim svjetlom zasvijetliti i zgrada Gradske uprave Grada Slatine
06.09.2021.

Od 7. – 9. rujna Dani turskog filma u Slatini

Grad Slatina i Turska agencija za suradnju i koordinaciju (TIKA) pri Veleposlanstvu Republike Turske u Zagrebu nastavljaju svoju uspješnu suradnju u sklopu koje će se u Slatini idućeg tjedna održati „Dani turskog filma“, a u čiju su se organizaciju i ove godine uključili Pučko otvoreno učilište Slatina i Hrvatski audiovizualni centar (HAVAC) te Turistička zajednica Grada Slatine.

Tako će se od 7. – 9. rujna u Slatini održati „Dani turskog filma“ koji uključuju projekcije turskih filmova u slatinskom kinu svake večeri od 20 sati uz besplatan ulaz za sve posjetitelje.

Ovogodišnji „Dani turskog filma“ obilježavaju se po drugi put u sklopu proslave Dana grada Slatine. Prva projekcija filmova turske kinematografije održana je 2018. godine u sklopu manifestacije „Dani turske kulture“, no zbog situacije s koronavirusom ta je tradicija bila stopirana sve do ove godine kada će u slatinskom kinu u suradnji s Turskim kulturnim centrom Yunus Emre biti prikazana tri turska filma:

7.9.2021. u 20:00 sati – Unutar obitelji 

8.9.2021. u 20:00 sati – Mađioničar

9.9.2021. u 20:00 sati – Gazda želi sretan kraj.

Osim organizacije kulturnih manifestacija Grad Slatina i Turska agencija za suradnju i koordinaciju (TIKA) pri Veleposlanstvu Republike Turske u Zagrebu surađuju i na području projekata značajnih za lokalnu zajednicu.
(mf/Izvor: Grad Slatina, POU Slatina)

https://www.havc.hr/

Skip to content