Obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak i gradonačelnik Ivan Roštaš obišli SŠ M.Marulića

Održana inicijalna radionica “Strategija razvoja poduzetništva grada Slatine”
05/07/2016
IV izmjene i dopune Plana nabave za 2016. godinu
07/07/2016

Obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak i gradonačelnik Ivan Roštaš obišli SŠ M.Marulića

Obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, gradonačelnik grada Slatine Ivan Roštaš, pročelnica  Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu VPŽ Vesna Šerepac i ravnatelj SŠ Marka Marulića Darko Špoljarić  obišli su u četvrtak 7. srpnja   Srednju školu  Marka Marulića u Slatini gdje su nedavno završeni radovi na energetskoj obnovi zgrade škole te ugradnji nove LED rasvjete.

Riječ je o projektu čija ukupna vrijednost radova iznosi preko 1.270.000 kuna, a realiziran je sredstvima Virovitičko-podravske županije, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost  i  Grada Slatine.  Projekt je pripremljen uz pomoć Razvojne agencije VIDRA.

U obilasku škole ravnatelj je prisutne također upoznao sa poteškoćama sa  kojima  se SŠ Marka Marulića susreće u radu, te  sa  izvedbom nastave u ovoj godini i projektnim planovima za budućnost.

„Obišli smo i dvoranu koja je u poprilično lošem stanju i potrebna joj je  detaljna obnova iznutra. To je projekt koji smo prijavili, opet sa istim partnerima, na Ministarstvo graditeljstva i čija je vrijednost više od 5 milijuna kuna. Sada čekamo rezultate  i očekujemo da će i dvorana krenuti isto tako u energetsku obnovu.“ – izjavila  je o.d. župana Sanja Bošnjak.

no images were found

Skip to content