Sa novih 420 metara nogostupa u Ulici Matije Gupca dodatno će biti povećana sigurnost pješaka

Javna rasprava – Razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Slatine
10.04.2017.
Gradonačelnik Roštaš uručio jednokratnu pomoć obiteljima s više djece
12.04.2017.

Sa novih 420 metara nogostupa u Ulici Matije Gupca dodatno će biti povećana sigurnost pješaka

Gradonačelnik Ivan Roštaš i pročelnica Upravnog odjela za gospodarenje prostorom Vesna Klement danas su u maloj vijećnici Gradske uprave Grada Slatine održali radni sastanak sa izvođačem radova a na temu uvođenja u posao na izgradnji nogostupa u Ulici Matije Gupca.

Radi se o dionici od Ulice Braće Radića do Ulice kralja Tomislava u duljini 420 metara i širini nogostupa od 1.60 metara. Na taj način će sa obadvije strane prometnice biti uređen nogostup čime će se pješacima, osobama sa invaliditetom kao i majkama sa kolicima olakšati pristup središtu grada.

Izvođač radova je Cestogradnja d.o.o. iz Slatine. Vrijednost ove investicije iznosi 293.790,40 kn sa uključenim PDV-om. Sastanku je prisustvovao i Željko Šaponja koji će vršiti nadzor na navedenom projektu. Planirano je da radovi budu gotovi u roku 45 dana.

Ovime se nastavlja kontinuirano ulaganje Grada Slatine u komunalnu infrastrukturu, a koje za cilj ima povećanje sigurnosti kako pješaka tako i ostalih sudionika u prometu. (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content