Kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola
09.03.2015.
Slatinčani na sudu predstavili Slavoniju
09.03.2015.
Kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola
09.03.2015.
Slatinčani na sudu predstavili Slavoniju
09.03.2015.

Natječaj Saveza Alpe-Jadran

Savez Alpe-Jadran, koji je osnovan 2013. godine u Klagenfurtu u Austriji, raspisao je natječaj za sufinanciranje projekata iz zajedničkog proračuna Saveza. Članovi ovog Saveza su: Austrija (pokrajine Carinthia, Styria, Burgenland), Hrvatska (županije Istarska, Karlovačka, Krapinsko-zagorska, Koprivničko-križevačka, Međimurska, Varaždinska te Virovitičko-podravska), Slovenija i Mađarska (županija Vas).

U sklopu natječaja financiraju se projekti koji se provode na području svih članica Saveza pa tako i Virovitičko-podravske županije. Isto tako, moguće je sufinanciranje pripreme projekata za kandidiranje za financijska sredstva iz drugih izvora Europske unije.

Projekti mogu pokrivati bilo koje od 11 područja: poljoprivreda i zavičajna baština, kultura, prevencija katastrofa, gospodarstvo, energija i okoliš, jednake mogućnosti, Europa, zdravstvena zaštita, visoko obrazovanje, socijalna inkluzija, mobilnost, sport i turizam.

Natječaj je otvoren do 31. ožujka 2015., a korisnici su organizacije civilnog društva i ostale neprofitne organizacije.

Projekti se prijavljuju nadležnim kontakt osobama za pojedina područja, a podaci su dostupni u obrascu projektnog prijedloga, koji možete preuzeti OVDJE.

Za više informacija o natječaju možete se obratiti na Virovitičko-podravsku županiju, Ured župana, Sanja Sabolić na e-mail: sanja.sabolic@vpz.hr ili ured.zupana@vpz.hr.

Skip to content