Najmlađe rukometašice RŠD Slatina posjetile gradonačelnika Ostrošića

Predstavljen program 5. slatinskog obrtničkog sajma
07/06/2018
Obavijest iz Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe – Zlatna žutica vinove loze
08/06/2018

Najmlađe rukometašice RŠD Slatina posjetile gradonačelnika Ostrošića

Tijekom jučerašnjeg posjeta najmlađih rukometašica iz Rukometne škole djevojčica Slatina (RŠD Slatina) Gradu Slatini iz vrlo živahnog razgovora s gradonačelnikom Denisom Ostrošićem doznali smo kako ove djevojčice ostvaruju izvrsne rezultate u svom uzrastu.
U sklopu Međužupanijske mini rukometne lige vrlo uspješno konkuriraju klubovima iz Virovitice, Bjelovara, Garešnice, Đurđevca, Koprivnice, Varaždina, Daruvara, Čazme, Ivanjske…

Iz niza osvojenih turnira ili bar jednog od prva tri mjesta, izdvajamo onaj najsvježiji, radi se o 3. Memorijalnom turniru Vilima Tičića održanom u Virovitici 26. svibnja ove godine gdje su, kao i prošle godine, osvojile zlato, te nagrade za najboljeg golmana, najboljeg strijelca i najboljeg igrača turnira.  

Djevojčice trenira profesor Slobodan Filipović, treniraju tri puta tjedno u dvorani OŠ Josipa Kozarca čije su ujedno i vrlo uspješne, odnosno odlične učenice.
Uz profesora Filipovića za uspjeh ovih djevojčica zaslužni su i njihovi roditelji koji im pružaju maksimalnu potporu i pomoć u radu. Svoju podršku djevojčicama izrazio je i gradonačelnik Ostrošić te im zaželio puno uspjeha u budućim nastupima na turnirima i ostalim natjecanjima.

Evo i sastava ove neustrašive ekipe: 

 1. Ida Pavlinić
 2. Ema Barišić
 3. Mirna Grgurić
 4. Dora Dundović
 5. Vanesa Smolčić
 6. Mia Krističević
 7. Lorena Zagorac
 8. Lana Antolović
 9. Tena Jurlina
 10. Lana Felbar
 11. Lea Budimir
 12. Dora Koprek
 13. Ana Vorgić
 14. Donatella Beneš

 te dva izvrsna golmana

 1. Simona Srnović i
 2. Ana Sejkora.
  (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content