Na novoj zgradi PŠ G. Miholjac postavljena stolarija

Slatinski LAG Marinianis na sastanku LAG-ova VPŽ
19.12.2014.
Usvojen Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“
19.12.2014.

Na novoj zgradi PŠ G. Miholjac postavljena stolarija

Prije nepuna tri mjeseca župan Virovitičko-podravske županije, Tomislav Tolušić, zajedno s gradonačelnikom Slatine, Ivanom Roštašem i ravnateljicom Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina, Božicom Majhen, položio je temeljni kamen za izgradnju nove zgrade Područne škole u Gornjem Miholjcu.

adovi na novoj područnoj školi odvijaju se prema planu te je do sada izvršeno pokrivanje krova i izvedeni su limarski radovi na njemu, sazidani su pregradni zidovi, izveden je vanjski razvod kanalizacije i septička jama, izvršena je montaža vanjske PVC stolarije te je u tijeku postava rubnjaka, kao i nasipavanje tampona na pristupnoj cesti i parkiralištu. Vrijednost ugovorenih radova je 974.000,00 kuna, a financiraju je Virovitičko-podravska županija i Grad Slatina.

Nova škola imat će 250 četvornih metara, dvije moderne učionice, polivalentni hol, zbornicu, sanitarni čvor za djecu, odrasle i osobe s invaliditetom,a bit će opremljena i suvremenom informatičkom opremom.

Svake godine u mandatu župana Tomislava Tolušića, počevši od 2008. godine, na području Virovitičko-podravske županije, otvarane su nove škole i adaptirane stare. Podsjetimo, na području Virovitičko-podravske županije, otvorene su nove škole u Velikom Polju, Brezovici, Pčeliću, Rušanima, Kozicama, Starom Gracu, Lozanu, Grabrovnici, Taborištu, Crncu, Ilmin Dvoru, Velikoj Črešnjevici, Otrovancu, Orešcu, Žlebinama, Noskovačkoj Dubravi, Sedlarici, Starogradačkom Marofu, Rogovcu, Lukaču, Ćeralijama, Novoj Jošavi te Industrijsko-obrtnička škola u Slatini i Srednja škola Stjepana Sulimanca u Pitomači. Izgrađeno je i 5 novih školskih športskih dvorana i to u Gradini, Špišić Bukovici, Mikleušu, Čačincima i Voćinu. (vpz.hr)

no images were found

Skip to content