Na Božićnom sajmu kupite čaj ili vino u šalici s motivom Slatine

Usvojen Proračun VPŽ za 2015. godinu koji iznosi 144.255.000 kuna
03.12.2014.
Info dan najavio FFAKS koji počinje u ponedjeljak
03.12.2014.
Usvojen Proračun VPŽ za 2015. godinu koji iznosi 144.255.000 kuna
03.12.2014.
Info dan najavio FFAKS koji počinje u ponedjeljak
03.12.2014.

Na Božićnom sajmu kupite čaj ili vino u šalici s motivom Slatine

U gradskoj upravi predstavljen je program događanja u sklopu manifestacije Prosinac u Slatini 2014. godine, koju organiziraju gradska Turistička zajednica, Grad Slatina, Pučko otvoreno učilište i tvrtka Slatina KOM, dok su prijatelji manifestacije slatinski dječji vrtići, osnovne i srednje škole, KUD Dika, Gradska knjižnica i čitaonica, Društvo Naša djeca, slatinske rimokatoličke župe i obiteljska poljoprivredna gospodarstva.

Ovogodišnji Prosinac u Slatini ima 62 događanja, a započinje Božićnim sajmom u petak, 5. prosinca. U programu će biti kazališnih i kinopredstava, bit će održani koncerti u župnoj crkvi sv. Josipa i u Hrvatskom domu, izložba u Zavičajnom muzeju, radionice u Gradskoj knjižnici i čitaonici, 8. prosinca počinje Filmski festival, djecu će posjetiti Motomrazevi, Društvo Naša djeca organizira doček dječje Nove godine u 12 sati, a bit će i humanitarnih akcija. Direktorica Turiističkog ureda Helena Hegediš zahvalila se svim organizacijama koje su se uključile u manifestaciju.

Božićni sajam u Slatini započinje u petak, petog prosinca, kada će u Parku 136.slatinske brigade u 10 sati biti upriličena i svečanost otvorenja. Sajam će se održavati u petak i subotu od 9 do 13 sati i u nedjelju od 15 do 19 sati u Parku 136. slatinske brigade.

Nastavak održavanja je sljedeći vikend, također u petak i subotu od 9 do 13 sati i nedjelju od 15 do 19 sati, ali mjesto održavanja nije isto. U petak i u nedjelju sajam je u Parku 136. slatinske brigade, a u subotu, 13. prosinca na slatinskoj gradskoj tržnici.

U vrijeme održavanja sajma prigodne programe izvest će učenici OŠ Eugena Kumičića, polaznici Dječjeg vrtića Suncokret i članovi Moto-kluba Speed. U sve dane sajma hrana i piće posluživat će se u restoranu Pinta.

Za vrijeme trajanja Božićnog sajma posjetitelji će moći kupiti kuhano vino i čaj zajedno sa šalicom s motivom Slatine. Na šalicama će biti otisnuto pet dječjih radova koje su odabrali nastavnici i odgajatelji slatinskih škola i dječjih vrtića.

Tako će na šalicama biti otisnut Paviljon Luke Vreša, polaznika Dječjeg vrtića Suncokret, Slatina zimi Zorana Dokmanca, polaznika DV Zeko, Slatinska ura Davida Bjelajca iz OŠ Josipa Kozarca, Park zimi Barbare Tomić iz OŠ Eugena Kumičića i Moj grad zimi, grupni rad posebnog odjela OŠ Eugena Kumičića. (radioslatina.hr)

Skip to content