Motomrazovi posjetili školu u Bakiću i OŠ E. Kumičića

Pokloni za djecu članova Udruženja obrtnika
23.12.2014.
Slatinski gimnazijalci i DND Slatina pomažu sugrađanima
24.12.2014.
Pokloni za djecu članova Udruženja obrtnika
23.12.2014.
Slatinski gimnazijalci i DND Slatina pomažu sugrađanima
24.12.2014.

Motomrazovi posjetili školu u Bakiću i OŠ E. Kumičića

Prvi i drugi razredi Područne škole Bakić sa svojom učiteljicom Elicom Prebeg održali su božićnu priredbu. Pjesma najmlađih rasplesala je mjesni dom prepun roditelja, baka, teta, stričeva i susjeda, koji su ih iza svake pjesme velikim pljeskom nagradili za njihov trud.

Po završetku priredbe posjetili su ih Motomrazovi, a nakon fotografiranja na motorima koji su zamijenili kočije, najmlađima su podijeljeni božićni darovi.

MOTOMRAZOVI POSJETILI OŠ EUGENA KUMIČIĆA

Osnovnu školu Eugena Kumičića jučer su posjetili Motomrazovi, članovi Moto kluba Speed Slatina. S ravnateljicom Božicom Majhen oni su razgledali školu i darivali djecu s poteškoćama u razvoju, koja su im zahvalila pjesmom.

Motomrazovi su razgledali posebno opremljeno igralište i novootvorene učionice namijenjene djeci s poteškoćama u razvoju i naderenim učenicima, izgrađene u sklopu projekta “Znanjem i prijateljstvom za bolje sutra“, koji se financira iz IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska. U predvorju škole Motomrazovi su darivali i učenike nižih razreda.

PRIREDBE U OŠ JOSIPA KOZARCA

Božićne priredbe održane su i u Osnovnoj školi Josipa Kozarca te u Područnoj školi u Kozicama. Priredbe u blagdanskom ozračju i raspoloženju s osobitim zanimanjem pratili su roditelji, bake i djedovi, koji su burnim pljeskom izražavali oduševljenje nastupima svoje djece i unučadi. U Kozice je stigao i Djed Božićnjak, što je izazvalo dodatno oduševljenje najmlađih. (radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content