Mladi rukometaši poklonili gradonačelniku majicu za navijanje

Održani četvrti moto susreti na Javorici
27/08/2017
Slatinski frizeri poklanjaju šišanje prvašićima
29/08/2017

Mladi rukometaši poklonili gradonačelniku majicu za navijanje

U utorak 29. kolovoza gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić primio je kadetsku ekipu  Rukometnog kluba „Slatina“ koja je proteklog vikenda nastupila na Međunarodnom memorijalnom rukometnom turniru „Dr Miodrag Požega“. održanom u Hrtkovcima u Srbiji.

Mladi rukometaši su, u konkurenciji sedam ekipa, osvojili prvo mjesto pobjedivši u finalu Viroviticu sa 22-12 te se vratili  s turnira  noseći veliki zlatni prijelazni pehar. Uz izvanredni uspjeh ekipe istaknuli su se i pojedinci, a među kojima je za najboljeg igrača turnira proglašen Ivan  Repić.

Rukometaši su gradonačelniku prenijeli dojmove sa turnira te mu najavili skorašnji odlazak na još jedan Međunarodni turnir u mađarskom Szegedu. Također su mu poklonili klupsku majicu i medalju kako bi imao u čemu navijati za njih na budućim sportskim izazovima.

O kvaliteti ove  ekipe kadeta puno govori i činjenica da su oni prva generacija RK Slatine koja se dugogodišnjim radom i praćenjem tijela lige uspjela plasirati u 1. Hrvatsku kadetsku rukometnu ligu gdje nastupaju među gradovima koji imaju puno veću bazu igrača. Zamjenik predsjednika RK Slatine Davor Butorac  i tajnica kluba Biljana Frajhaut istaknuli su i veliku požrtvovnost svih igrača te iznimno veliku potporu roditelja koji često i pomažu rad kluba.

Zlatnu ekipu kadeta čine: Andreas Suhić, Ivan Horvat, Filip Mataija, Tin Bačani, Domagoj Bot, Ivan Repić, Marko Janečić, Benjamin Hankić, Filip Nemet, Luka Miličić,  Petar Nacinger, Lovro Frajhaut, Leon Loparac i trener Viktor Frajhaut.

no images were found

Skip to content