Mirko Rončević novi predsjednik LAG Marinanis-a

Obnovljen most na Javorici
18/09/2017
Hrvački klub Slatina vratio se sa Prvenstva Hrvatske s odličnim rezultatima
25/09/2017

Mirko Rončević novi predsjednik LAG Marinanis-a

Jučer je u Hrvatskom domu u Slatini održana izborna skupština Lokalne akcijske grupe Marinianis na kojoj je bilo nazočno 37 od ukupno 54 člana.

Za predsjednika je izabran načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević, dok su za zamjenike predsjednika izabrani gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić i načelnik Općine Sopje Berislav Androš.

Novoizabrani predsjednik se zahvalio na ukazanom povjerenju te naglasio da od sljedećeg tjedna LAG Marinianis seli na novu adresu u poslovnoj zgradi na Trgu sv. Josipa u Slatini. Također je zatražio da se za idući sastanak detaljno prikaže stanje provedenih i planiranih projekata kako bi se potencijali LAG-a Marinianis počeli u potpunosti iskorištavati.

Osim održanih izbora na sjednici je voditeljica LAG-a Marinianis Renata Butka informirala članove o raspisivanju natječaja 6.3, 7.2.2. i 7.4.1. koji se očekuju tijekom 10. mjeseca, a  o čemu će više riječi biti i na predavanju koje će djelatnici LAG-a pripremiti za sve zainteresirane prijavitelje sa područja djelovanja LAG-a Marinianis.

no images were found

Skip to content