Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo rezultate Programa održivog razvoja lokalne zajednice za 2022. godinu

III. Izmjene Plana nabave za 2022. – GRAD SLATINA
03.05.2022.
Grad Slatina ostvario potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti
06.05.2022.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo rezultate Programa održivog razvoja lokalne zajednice za 2022. godinu

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je rezultate Programa održivog razvoja lokalne zajednice za 2022. godinu koji ima za cilj pridonijeti gospodarskoj, socijalnoj i demografskoj revitalizaciji potpomognutih područja u skladu s njihovim razvojnim posebnostima. Gradu Slatini odobreno je sufinanciranje projekta ulaganja u objekt dječjeg vrtića – dogradnje jaslica u vrijednosti 350.000,00 kuna.

Program održivog razvoja lokalne zajednice za 2022. godinu je koncipiran kao odgovor na razvojne prioritete lokalne i područne razine i predstavlja podršku u  unaprjeđenju društvene, javne, komunalne, socijalne i okolišne infrastrukture te razvoju infrastrukture kao preduvjeta za ulaganja i gospodarski oporavak.

Javni poziv za iskaz interesa za dodjelu financijskih sredstava u okviru Programa održivog razvoja lokalne zajednice  Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije je objavilo 20. siječnja 2022. godine, a prihvatljive aktivnosti su bile sve aktivnosti vezane uz izgradnju, nadogradnju, rekonstrukciju, obnovu, modernizaciju i adaptaciju prihvatljivih građevina:

  • Socijalne/društvene infrastrukture
  • Javne infrastrukture
  • Komunalne infrastrukture
  • zaštite okoliša, energetsku učinkovitost i obnovljive izvori energije
  • gospodarske infrastrukture.
Skip to content