Memorijal Ivica Filković i Perica Sabo – igre hrvatskih branitelja

Uz CK Slatina 3.800 djece ljetovalo na moru
18.07.2014.
Sufinanciranje programa “Pomoć u kući”
20.07.2014.
Uz CK Slatina 3.800 djece ljetovalo na moru
18.07.2014.
Sufinanciranje programa “Pomoć u kući”
20.07.2014.

Memorijal Ivica Filković i Perica Sabo – igre hrvatskih branitelja

U Kozicama se održava 18. memorijal Ivica Filković i Perica Sabo. Memorijal je započeo polaganjem vijenaca izaslanstava braniteljskih udruga i Mjesnog odbora Kozice na čelu s predsjednikom Dariom Medvedom, na spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u Kozicama. Na nogometnom igralištu u Kozicama u subotu, 19. srpnja, na rasporedu su bile igre hrvatskih branitelja na kojima su sudjelovali Branitelji Kozica, Udruga branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja iz Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije, Zajednica Udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije, te HVIDR-a Slatina. Natjecalo se u streljaštvu, stolnom tenisu, visećoj kuglani i pikadu.

U visećoj kuglani najuspješniji je bio Franjo Sterle (HVIDRA Slatina), ispred Miroslava Markovića (HVIDRA Slatina) i Damira Krkleca (ZU HVIDRA VPŽ). U streljaštvu je najuspješniji bio Serfet Ciriković (ZU HVIDRA VPŽ), ispred Ivice Goreneca (HVIDRA Slatina) i Samira Dede (HVIDRA Slatina). U stolnom tenisu trijumfirao je Branislav Pavlica (ZU HVIDRA VPŽ), ispred Ivana Medveda (Branitelji Kozica) i Vlatka Filkovića (Branitelji Kozica). U elektronskom pikadu najuspješniji je bio Stjepan Kaltenbaher UHBLPTSP VPŽ ), ispred Ivana Starčevića (UHBLPTSP VPŽ) i Blaženke Nađ (ZU HVIDRA VPŽ).

Medalje su podijelili predsjednik UHBLPTSP VPŽ Miroslav Milovuković, predsjednik NK Kozice Damir Parc, dopredsjednik ZU HVIDRA VPŽ Zvonko Gorički i predsjednik HVIDR-e Slatina Mato Bubaš. Zahvalnice za sudjelovanje podijelio je predsjednik MO Kozice Dario Medved.

U nedjelju, 20. srpnja, s početkom u 15 sati i 30 minuta odigrat će se nogometni turnir na kojemu će nastupiti Suhopolje, Slatina, Podravac iz Sopja i Kozice. U 18.30 sati održat će se memorijalna utrka “Ivica Filković i Perica Sabo”. Organizatori 18. memorijala su Grad Slatina, Vijeće Mjesnog odbora Kozice i Nogometni klub Kozice. (icv.hr, Fotografije: Bruno Sokele i HVIDR-a Slatina)

Galerija fotografija može se pogledati ovdje.

Skip to content