Lions club Slatina i Grad Slatina pozivaju na akciju prikupljanja donacija za pomoć potresom stradalom području

Novogodišnja čestitka gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića
31.12.2020.
SUOSJEĆAMO SA ŽRTVAMA: Dan žalosti u Hrvatskoj – zastave danas na pola koplja
02.01.2021.

Lions club Slatina i Grad Slatina pozivaju na akciju prikupljanja donacija za pomoć potresom stradalom području

Lions club Slatina u sklopu akcije Nacionalne udruge Lions Hrvatska za  kupovinu mobilnih kućica za nastradale u potresu koji je pogodio Petrinju, Glinu, Sisak i okolna područja, prikuplja finacijska sredstva za nabavu jedne mobilne kućice opremljene za stanovanje.
Mobilna kućica će biti postavljena uz ostale kućice u „Lions naselju“ na određenom području Gline ili Petrinje, ovisno o potrebama u datom trenutku.

Cijena jedne kućice s mogućnošću grijanja iznosi od 10-15 tisuća eura, a do sada su članice slatinskog Lions cluba osobnim donacijama i uz financijsku pomoć Grada Slatine prikupile više od polovice potrebnih sredstava za tu namjenu.

Ovim putem Lions club Slatina i Grad Slatina pozivaju tvrtke i građane osobno da podrže akciju kupovine jedne mobilne kućice te doniraju sredstva u okviru svojih financijskih mogućnosti.

– Time će sigurno vratiti osmijeh i mirniji san jednoj obitelji na ugroženom području, a svi donatori bit će informirani s tijekom akcije i kojoj je obitelji osiguran smještaj kako bi što lakše prebrodila ovu katastrofu.
Članice ženskog Lions kluba Slatina već dvadeset godina pomažu ublažavanju raznih nedaća i potreba pojedinih obitelji ili udruga, kao i osoba s invaliditetom, – rekla je predsjednica LC Slatina Ksenija Plantak koju možete kontaktirati za sve detaljnije informacije vezane uz akciju na broj telefona 098/343 047.

Broj žiro računa na koji se mogu uplatiti financijska sredstva otvoren je u Slatinskoj banci d.d.

Broj žiro računa: HR4124120091120000569
Model: HR00
Opis plaćanja: Donacija

(www.radioslatina.hr)

Skip to content