Kreće obnova Mjesnog doma u Ulici Vladimira Nazora

Ukida se gradska blagajna, od 2. listopada sva plaćanja vršite u Slatinskoj banci bez naknade
02.10.2017.
Održana peta sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine. OGŠ Slatina postala Glazbena škola Milka Kelemena, započinje preustroj Grada Slatine
02.10.2017.

Kreće obnova Mjesnog doma u Ulici Vladimira Nazora

U Gradskoj upravi održan je sastanak na temu energetske obnove Mjesnog doma u Ulici Vladimira Nazora u Slatini. Tom prilikom potpisan je i ugovor sa izvođačem radova i nadzornim inženjerom.

Riječ je o investiciji vrijednoj 271.349,75 kuna sa PDV-om, a uključuje radove na rušenju i demontaži postojeće stolarije, tesarske i limarske radove na krovištu koji uključuju skidanje postojećih salonitnih ploča i postavljanje lima kao i stolarske i fasadne radove. Od tog iznosa 100.000 kuna sredstva osigurano je iz Programa podrške regionalnom razvoju i Program održivog razvoja lokalne zajednice, kao dijela mjera koje Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije provodi u cilju ostvarenja ujednačenog regionalnoga razvoja, a koncipirani su kao odgovor na razvojne prioritete lokalne i područne razine i predstavljaju podršku gospodarskoj i socijalnoj revitalizaciji slabije razvijenih područja te jačanju socijalne kohezije i održivog razvoja. Ostatak sredstava osigurava Grad Slatina iz proračuna.

Izvođač radova čiji je završetak planiran do polovice studenog ove godine je građevinska tvrtka Bilić dok će stručni nadzor vršiti Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Željka Šaponje.

Ovim radovima Mjesni dom u Nazorovoj će uz nedavno završene poslove na uređenju sanitarnog čvora stanovnicima pružati znatno kvalitetnije uvjete za boravak i održavanje raznih aktivnosti kojima je i namijenjen. (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content