U Parku 136. slatinske brigade uklonjeni suhi dijelovi stabala
09.07.2014.
Milan Janković i Danijela Maravić na radionici projekta DUPLO
11.07.2014.
U Parku 136. slatinske brigade uklonjeni suhi dijelovi stabala
09.07.2014.
Milan Janković i Danijela Maravić na radionici projekta DUPLO
11.07.2014.

Krajem godine novi natječaji za poduzetnike

Predstavnica Ministarstva poduzetništva i obrta, Dijana Bezjak, održala je prezentaciju o programiranju za proračunsko razdoblje 2014-2020 te je prezentirala programe planirane za jesen 2014. godine. Očekuje se odobrenje 4 programa potpore, na temelju koji će se raspisivati natječaji. Planirani programi potpore su idući:
– Program potpora za ulaganja u unapređenje postojećih tehnologija i razvoj novih proizvoda, procesa i /ili usluga (indikativni iznos: 130 mil. EUR)
– Podrška poduzećima u ispunjavanju standarda i certificiranju proizvoda u svrhu povećanja konkurentnosti i pristupa međunarodnim tržištima (indikativni iznos: 70 mil. EUR)
– Podrška stvaranju napredne poslovne infrastrukture i povezanih naprednih poslovnih usluga koje se nude poduzetnicima (indikativni iznos: 40 mil. EUR)
– Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa (indikativni iznos: 5 mil. EUR)

Po raspisu natječaja, Razvojna agencija VIDRA će obavijestiti sve zainteresirane poduzetnike na području Virovitičko-podravske županije kako bi ih informirala o njihovim mogućnostima te će po potrebi organizirati informativne radionice. (ravidra.hr)

Skip to content