Kontinuirani razvoj međunarodnog sajma „Viroexpo“

Poziv za upis u vojnu evidenciju
13.01.2015.
Poboljšanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice
13.01.2015.

Kontinuirani razvoj međunarodnog sajma „Viroexpo“

Kontinuirani razvoj međunarodnog sajma „Viroexpo“ vidljiv je od njegovih početaka 1996. godine pa sve do današnjih dana.

Prvi sajam, tada još pod nazivom „Agroexpo“, održan je u Hotelu Slavonija. Ubrzo, kako se povećao broj izlagača, sajam je preseljen u Dom oružanih snaga HV-a, potom u Sportsku dvoranu Tehničke škole u Virovitici, a tri godine je bio i na Sajamskom prostoru tvrtke Flora VT. Potom je sajam pronašao novu, trajniju lokaciju, u Vukovarskoj ulici 13, na Sajamskom prostoru Viroexpo-a gdje se i danas nalazi.

Jubilarni, 20. po redu, međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede „Viroexpo 2015“ održava se od 27. veljače do 1. ožujka. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Mađarska, a grad partner Velika Gorica.

Pokrovitelji nadolazećeg sajma su Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije.

Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o. (vpz.hr)

Skip to content