Koncertom učenika i gostiju obilježen Dan Osnovne glazbene škole Slatina

Prijedlog Proračuna Grada Slatine za 2016. godinu
13.11.2015.
Centar za poduzetništvo grada Slatine organizira poduzetnički okrugli stol
16.11.2015.

Koncertom učenika i gostiju obilježen Dan Osnovne glazbene škole Slatina

U petak, 13. studenog, u Hrvatskom domu u Slatini održan je koncert u organizaciji Osnovne glazbene škole Slatina. Koncert je održan povodom Dana škole, a izvedeno je 29 glazbenih djela koje su izveli učenici OGŠ Slatina, učenici Glazbene škole Weiner Leo iz Szigetvara i učenici Glazbene škole Franje Kuhača iz Osijeka.

Na početku koncerta okupljene je pozdravio ravnatelj OGŠ Slatina, Antonio Brzica, koji je prepričao aktivnosti škole i uspjehe u protekloj školskoj godini te naglasio da je OGŠ Slatina dobila nove prostorije koje se planiraju renovirati sredstvima europskih fondova. Istaknuo je uspjehe učenika škole, Mateja Orine, koji je na državnom prvenstvu osvojio drugo mjesto te učenika Jana Mojzeša koji je na međunarodnom natjecanju puhača u Varaždinu osvojio prvo mjesto u svojoj kategoriji.

Zamjenik gradonačelnika grada Slatine, Miroslav Venus, pozdravio je okupljene i čestitao profesorima i učenicima Dan škole. Izrazio je zadovoljstvo radom OGŠ Slatina te istaknuo da se veseli budućim koncertima koji u novim prostorijama škole.

Prije početka koncerta zahvalnicu od Ministarstva kulture i Agencije za odgoj i obrazovanje za osvojeno prvo mjesto na međunarodnom natjecanju dobio je Jan Mojzeš, a zbog njegove odsutnosti priznanje je preuzeo njegov učitelj Zoran Vlajnić.

no images were found

Skip to content