Održano predavanje “Odgovorno roditeljstvo”
22.05.2015.
Održan sastanak o prekomjernom korištenju lokalnih cesta
25.05.2015.
Održano predavanje “Odgovorno roditeljstvo”
22.05.2015.
Održan sastanak o prekomjernom korištenju lokalnih cesta
25.05.2015.

Koncert natjecatelja u Zavičajnom muzeju

U četvrtak, 21. svibnja, u Zavičajnom muzeju Slatina Osnovna glazbena škola Slatina organizirala je „Koncert natjecatelja“. Riječ je o koncertu učenika koji su sudjelovali i osvajali nagrade na regionalnim i međunarodnim natjecanjima u prošloj školskoj godini. Tom prigodom su predstavnik Grada Slatine, predsjednik Gradskog vijeća, Robertino Repić i ravnatelj Osnovne glazbene škole Slatina Antonio Brzica podijelili diplome i priznanja za ostvarene rezultate.

Učenik Matej Orina, na tamburi, osvojio je dvije prve nagrade, na Međunarodnom natjecanju „Sonus op.1“ u Križevcima i na regionalnom 53. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe te se tako plasirao na državno natjecanje u Dubrovniku, gdje je osvojio drugo mjesto.

Krešimir Gernhard, na gitari, osvojio je drugo mjesto na regionalnom 53. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe.

Na međunarodnom natjecanju puhača Woodwind & Brass u Varaždinu, Veronika Tkalčević(flauta) je dobila priznanje, a Jan Mojzeš(truba) osvojio je prvu nagradu.

Na međunarodnom natjecanju „Porečki tirando con pizzicato“ Sonja Prebeg(gitara) je osvojila drugu , a Lana Tušek(violina) treću nagradu.

Učenica Mia Gmiza(flauta) se na međunarodnom mješovitom solističkom natjecanju glazbenika u tri kruga   „Bistrički zvukolik“ plasirala u drugi krug te dobila priznanje.

Na međunarodnom natjecanju „Flauta aurea“ u Zagrebu učenica Sara Škiljić dobila je priznanje.

Na međužupanijskom pijanističkom natjecanju 2. virovitička klavirijada Laura Bijelić dobila je priznanje, dok su Leona Lončarević i Elena Bićanić osvojile drugu te Sven Oužecky treću nagradu.

no images were found

Skip to content