Koncert Kawasaki 3p – 22. 05. 2010., Slatina

Program predstavljanja dijela slatinske kulturne baštine na temu arheologije
10.05.2013.
Međunarodni dan muzeja 2010.
10.05.2013.

Koncert Kawasaki 3p – 22. 05. 2010., Slatina

Povodom Međunarodnog dana muzeja 2010. u Slatinu nam dolazi jedan od najotkačenijih hrvatskih reggae-punk-ska bendova sa šarolikim repertoarom sa svog novog albuma „Idu Bugari“. Neke od novih pjesama već slove kao hitovi, poput „Ni da ni ne“, Puta madre“, „Anđelko“, „Zec“ , a svi rado „pjevušimo“ i starije poput „Antonija“, „Kak si? Pa tak“ „Snifa san glu“, „Brže Pavloviću“.

Ove godine bend je nominiran i za diskografsku nagradu Porin u kategoriji najbolji alternativni album za spomenuti „Idu Bugari“. Budući da ovih dana žare i pale po Hrvatskoj ( nedavno su održali scensko- plesno- glazbeni spektakl u zagrebačkoj Močvari), sretni smo najaviti njihov nastup na rukometnom igralištu Slatina s početkom u 21.00.

Atipični hrvatski bend veselog karaktera, poznati po odličnim koncertima, savršeno se uklapaju u završetak nekonvencionalanog programa – cjelodnevne likovne radionice na otvorenom – koji Zavičajni muzej Slatina ove godine priprema povodom Međunarodnog dana muzeja u suradnji s udrugom mladih Krik. Za sve koji vole plesati, skakati i veseliti se, preporučamo.

Ulaz slobodan.

Skip to content