Komunalne usluge ukopa pokojnika na području općine Nova Bukovica, Grad Slatina povjerio tvrtki Slatina kom

„EPIcentar Sequoia – od plana do završetka radova“ – „Životni put Sekvoje od gradskog ukrasa do stabla koje se bori protiv klimatskih promjena“
22.05.2021.
Slatinski likovni klub “SLIK” ove godine slavi 25. obljetnicu rada: Ova mala obitelj slatinskih umjetnika i dalje poziva sve zainteresirane likovnjake da im se pridruže
24.05.2021.

Komunalne usluge ukopa pokojnika na području općine Nova Bukovica, Grad Slatina povjerio tvrtki Slatina kom

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić i načelnik Općine Nova Bukovica Tomislav Bračun potpisali su Ugovor o načinu obavljanja usluge ukopa pokojnika na području općine Nova Bukovica, a na temelju Odluke Gradskog vijeća Grada Slatine kojom je na zahtjev Općinskog vijeća Općine Nova Bukovica odobreno proširenje opsega djelatnosti obavljanja komunalne djelatnosti usluge ukopa pokojnika na području općine Nova Bukovica.

Spomenutom Odlukom komunalna usluga ukopa pokojnika na području Općine Nova Bukovica obavljat će se u skladu s načelima i odredbama Zakona o komunalnom gospodarstvu, te drugih propisa koji uređuju obavljanje usluge ukopa pokojnika, a povjerena je gradskoj tvrtki Slatina kom d.o.o., kao ovlašteniku predmetne komunalne usluge za Grad Slatinu.

– Potpisivanjem ugovora formalizirana je poslovna suradnja koja traje više od 20 godina između tvrtke Slatina kom d.o.o. i Općine Nova Bukovica vezana za poslove ukopa pokojnika i ostalih pogrebnih usluga.
Ovime se nastavlja tradicija dobre poslovne suradnje na jedan način koji je zakonski uokviren, – istaknuo je direktor tvrtke Slatina kom d.o.o. Sanjin Hmelik koji je također nazočio potpisivanju ugovora.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content