Izrađen idejni projekt dogradnje slatinskih jaslica

V. Dodatne informacije i objašnjenja Dokumentacije o nabavi – Otvoreni postupak javne nabave „Radovi na uređenju EPIcentar Sequoia” EV. BROJ: 40/19.
25/09/2019
Radionicama započeo postupak provedbe projekta Izrade Plana razvoja turizma Grada Slatine
25/09/2019

Izrađen idejni projekt dogradnje slatinskih jaslica

Danas je u maloj vijećnici Grada Slatine održana prezentacija idejnog rješenja i 3D modela dogradnje zgrade jaslica u Ulici bana Jelačića 25 u Slatini, u sklopu proširenja kompleksa Dječjeg vrtića „Zeko“ Slatina kojim će se osigurati prostor za smještaj još dvije jasličke skupine.

Arhitektica Samanta Rešetar, projektantica iz tvrtke Modelarch d.o.o. Slatina, upoznala je s razrađenim detaljima projekta gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića i pročelnika Upravnog odjela za razvoj grada Marina Kokorića sa suradnicima, Vesnom Klement i Borisom Presečanom.

Napravljena su potrebna usklađenja s urbanističkim uvjetima kao i uvjetima proizašlim iz provedene energetske obnove postojećih jaslica, tako da se ovim projektom planira dogradnja koja čini zasebnu funkcionalnu i energetsku cjelinu.

Prema projektu u prizemlju će biti smještena dva dnevna boravka za jasličke skupine s vanjskom terasom i izlazom u vrtićko dvorište, dok su u potkrovlju projektirana dva uredska prostora i jedna višenamjenska dvorana.

Slijedi izrada glavnog projekta za dobivanje građevinske dozvole, a sve kao priprema za planiranje izgradnje u idućoj proračunskoj godini.
(www.radioslatina.hr)Skip to content