Održan koncert mladih slatinskih glazbenika
15.06.2014.
Foto natječaj: Europa u mojoj regij
16.06.2014.
Održan koncert mladih slatinskih glazbenika
15.06.2014.
Foto natječaj: Europa u mojoj regij
16.06.2014.

Hrvačka momčad Kumičića treća u Hrvatskoj

U Zagrebu je po drugi put održano finale školske lige za dječake u hrvanju grčko rimskim načinom. Nastupilo je šest osnovnih škola iz Hrvatske, koje su izborile nastup u finalu predborbama, održanim po regijama. Slatinska O.Š. Eugena Kumičića bila je predstavnik istočne regije.

Natjecanje je održano u dvije skupine. U prvoj skupini bili su Zagreb, Vindija i Metalac, a u drugoj Sesvete, Sesvetski Kraljevec i Slatina. Slatinčani prvi susret gube od Sesveta sa 7-4, zatim Sesvetski Kraljevec pobjeđuju sa 6-5. Kao drugi u skupini naši hrvači su se borili protiv predstavnika Vindije iz Varaždina koje pobjeđuju sa 7-4 i time zauzimaju ukupno treće mjesto. U finalu je Zagreb pobijedio Sesvete sa 6-5.

Za Slatinu nastupili su: Robert Filipović,Antonio Minauf, Fran Bišćan, Kristijan Rabić, Josip Suton, Karlo Kajzer, Filip Grahovac, Jurica Filipović, David Matijević, Benjamin Dlab, Antonio Jokić, Robert Lipaj, David Škrnički, Ivan Gardilo i Leonardo Tasić. Hrvače su vodili treneri Borivoje Kocić i Danijel Kolomaz. Na turniru je sudio međunarodni sudac iz Slatine Mario Petrak. (radioslatina.hr)

Skip to content