Helena Hegediš predstavila projektne kandidature slatinske Turističke zajednice

Održana sjednica Povjerenstva za prevenciju na području Grada Slatine
15/04/2013
Osnovna glazbena škola Slatina organizirala edukativni koncert ansambla Hathor
15/04/2013

Helena Hegediš predstavila projektne kandidature slatinske Turističke zajednice

U sali za sastanke Virovitièko-podravske županije održana je koordinacija turistièkih zajednica Virovitièko-podravske županije. Koordinaciji je prisustvovao župan Tomislav Tolušić, direktorica Turističkog ureda TZ Virovitičko-podravske županije Martina Jakelić, direktorica TZ Slatina Helena Hegediš, te predstavnici turističkih zajednica s podrućja županije i predstavnici Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici. Na početku koordinacije potpisani su Aneksi ugovora za Promotivne kampanje u 2013. godini te predstavljene projektne kandidature upućene na javne pozive Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice. Helena Hegediš predstavila je projektne kandidature slatinske Turističke zajednice i to:

a)  za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpore iz programa “Potpore manifestacijama” u 2013. godini Hrvatskoj turističkoj zajednici prijavljena su tri projekta:

1. Izložba vina slatinskog vinogorja;

2. Međunarodna smotra folklora u Slatini;

3. Cvjetni festival

b) za kandidiranje programa za dodjelu potpore Turistièkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima u 2013. godini Hrvatskoj turističkoj zajednica prijavljena su četiri projekta:

1. Nabava opreme i rekvizita za Slatinske mažoretkinje i Gradsku glazbu;

2. Unaprijeđenje i revitalizacija slatinskih igrališta i izletišta;

3. Nabava krovne konstrukcije za postojeću pozornicu, te proširenej iste;

4. Nabava štandova

c) za kandidiranje programa dodjele bespovratnih sredstava manifestacijama u funkciji razvoja turizma u 2013. godini Ministarstvu turizma, prijavljena su dva projekta:

1. Cvjetni festival;

2. Sajam rukotvorina KREUS u Slatini 2013. godine. (slatina.hr)

Skip to content