GRAS ZA VAS! – Predavanje KONTROLING 7. svibnja

16. Glazbeni tjedan i Festival pjesama u Slatini od 13. do 17. svibnja
04.05.2019.
Čestitka slatinskog gradonačelnika povodom 4. svibnja – Svjetskog dana vatrogasaca i blagdana sv. Florijana
04.05.2019.

GRAS ZA VAS! – Predavanje KONTROLING 7. svibnja

Predavanje KONTROLING

  1. svibnja 2019. godine u 10.00 sati

 Gradska knjižnica i čitaonica Slatina, Šetalište Julija Burgera 1, Slatina

Gost predavač: dr. sc. Damir Novotny


Svrha radionice je upozoriti vlasnike poduzeća na Važnost kontrolinga za poduzeće, ponuditi im načine implementacije i primjene te predložiti vrste kontrolorskih analiza.

Cilj radionice je pružiti sudionicima informacije, savjete i primjere dobre prakse važne za uspješno uočavanje i povezivanje promjene troškova u odnosu na stanje proizvoda na tržištu.

Radionica je namijenjena vlasnicima malih i srednjih poduzeća.


Dr.sc. Damir Novotny je rođen 21.05.1957. u Slatini, Republika Hrvatska. Diplomirao je, magistrirao i doktorirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom karijere kroz više od 35 godina je obavljao brojne dužnosti na najvišim pozicijama u bankarskom i korporativnom sektoru u Hrvatskoj i Njemačkoj. Od 1994.g. je profesionalno vezan za vodeće kompanije u sektoru management consulting-a i MandA savjetovanja u Njemačkoj, Austriji, Francuskoj i Hrvatskoj s fokusom na strateško savjetovanje poduzeća i javnog sektora te pitanja kreativne i digitalne transformacije. Objavio je preko 500 publicističkih i stručnih članaka te preko 30 znanstvenih radova. Autor je nekoliko knjiga i udžbenika u području ekonomije i kreativne ekonomije. Kao gostujući nastavnik u zvanju profesora visoke škole predaje na nekoliko visokih učilišta.

Predavanje je organizirano u sklopu provedbe projekta GRAS ZA VAS, financiranog iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, Operativni program Konkurentnost i kohezija.

Predavanje će se održati 7. svibnja 2019. godine od 10.00 sati u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice i besplatno je za sve polaznike.

Skip to content