GRAS ZA VAS! – 22. svibnja predavanje „Mogućnost razvoja i kako se plasirati na nova tržišta“

Slatina treća u Hrvatskoj među gradovima koji su u proteklih pet godina povukli najviše EU sredstava
15.05.2019.
U nedjelju se vidimo na Proljetnom sajmu u parku IOŠ-a
17.05.2019.

GRAS ZA VAS! – 22. svibnja predavanje „Mogućnost razvoja i kako se plasirati na nova tržišta“

Predavanje

Mogućnost razvoja i kako se plasirati na nova tržišta,

  1. svibnja 2019. godine u 10.00 sati

 Gradska knjižnica i čitaonica Slatina, Šetalište Julija Burgera 1, Slatina


Virovitička IT tvrtka Plava tvornica osnovana je 2012. godine, a danas je među četiri najbolje u Hrvatskoj u svom sektoru i među 500 najboljih u svijetu. Već godinama oni su perjanica IT sektora, a iz male Slavonije rade doslovce s cijelim svijetom. Više od 80 posto proizvoda izvoze, a konstantno zapošljavaju.

Njihova aplikacija Nacionalne i sveučilišne knjižnice iz Zagreba, početkom 2018. godine na svjetskom izboru inovativnih i originalnih projekata, osvojila je 3. mjesto. U leđa su im gledale renomirane firme iz Kanade, Njemačke, Kine i Australije…

Dio je to priče o strelovitom uspjehu i rastu ove tvrtke koju će slatinskim poduzetnicima ispričati njezini predstavnici u sklopu projekta Gradske razvojne agencije Slatine „GRAS za Vas“, na predavanju o temi „Mogućnost razvoja i kako se plasirati na nova tržišta“.

Predavanje će se održati u srijedu 22. svibnja u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Slatina s početkom u 10 sati i besplatno je za sve poduzetnike sa slatinskog područja.

Ovo predavanje namijenjeno je mladim poduzetnicima koji tek traže svoje „mjesto pod suncem“, ali i svima onima koji se žele razvijati i proširiti svoje poslovanje.

Skip to content