Gradu Slatini odobreno 15.000,00 eura za projekt „Poboljšanje temeljnih zahtjeva predškolske građevine“

13. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine zakazana za četvrtak, 26. listopada
23.10.2023.
Komemorativnoj sjednici u spomen na akademika Viktora Žmegača prisustvovao i slatinski gradonačelnik
23.10.2023.

Gradu Slatini odobreno 15.000,00 eura za projekt „Poboljšanje temeljnih zahtjeva predškolske građevine“

Danas je na adresu Grada Slatine stigla odlična vijest od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Radi se o Odluci o odabiru projekta kojom je Gradu Slatini odobreno dodatnih 15.000,00 eura za financiranje projekta prema Programu za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina, a riječ je o projektu kojim će se sanirati sportska dvorana DV Zeko te poboljšati nosivost predškolske građevine.

Projekt je u završnoj fazi, a dobivena sredstva povećat će udio Ministarstva u sufinanciranju istoga, budući da se ovaj projekt sufinancira i iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice putem kojeg su također Gradu Slatini odobrena sredstva.

– Dodatnim sredstvima smanjit ćemo financiranje projekta iz gradskog proračuna te planirana sredstva usmjeriti u realizaciju drugih projekata namijenjenih najmlađima. Sanacijom sportske dvorane, slatinski mališani konačno će dobiti adekvatan prostor za fizičku aktivnost te tako unaprjeđivati svoj razvoj, – rekao je gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content