Gradska razvojna agencija Slatine ima ravnateljicu, na dužnost stupila Martina Kireta

Radovi na uređenju Staroškolskog – Glavni projekt
18.06.2024.
U Slatini obilježen Dan antifašističke borbe
21.06.2024.
Radovi na uređenju Staroškolskog – Glavni projekt
18.06.2024.
U Slatini obilježen Dan antifašističke borbe
21.06.2024.

Gradska razvojna agencija Slatine ima ravnateljicu, na dužnost stupila Martina Kireta

Nakon provedenog Javnog natječaja, jučer (ponedjeljak) je na dužnost ravnateljice Gradske razvojne agencije Slatine stupila Martina Kireta.

Martina Kireta je završila Poduzetnički menadžment u Zagrebu te je stekla zvanje magistrice ekonomije. Pripravnički staž je odradila u Agenciji za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije – VIDRA gdje je i kasnije nastavila raditi. U VIDRA-i je pružala savjetodavnu i stručnu podršku u pripremi i provedbi programa i projekata potpore javnopravnim tijelima i javim ustanovama s područja Virovitičko-podravske županije kojima su osnivači Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i regionalne samouprave.

Svojim znanjem i iskustvom odlučila se prijaviti na radno mjesto ravnateljice GRAS-a kako bi doprinjela rastu i razvoju grada Slatine.

Nova ravnateljica Martina Kireta odbrana je na mandatno razdoblje u trajanju od četiri godine, a prije nje je GRAS uspješno vodio v.d. ravnatelja Jurica Culej.  

– Tijekom mandatnog razdoblja nastavit ću suradnju s Gradom Slatinom i Upravnim odjelom za razvoj Grada Slatine te svim ostalim korisnicima usluga kao što su poduzetnici, obrtnici, udruge, poljoprivrednici.
Dosadašnji djelatnici i ravnatelji dali su velik doprinos u stvaranju i razvoju GRAS-a te ćemo zajedničkim snagama ostvarivati planirane ciljeve kako bismo nastavili biti uspješni i kako bi nas korisnici prepoznali kao ključnu točku u pripremi i implementaciji projekata i programa, – istaknula je ravnateljica Kireta kojoj je čestitke na imenovanju uputio i zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grda Slatine Ilija Nikolić.

(www.radioslattina.hr)

Skip to content